La Figa, ca-n Germania sau Polonia! Stațiunea de lângă Beclean, printre puținele locații din Europa cu aerosoli salini în aer liber

Aerosolii salini în aer liber din stațiunea turistică Băile Figa, care pot fi testați încă din 2020, se găsesc în Europa doar în Polonia și Germania. Efectul pe care îl au aerosoli salini de la Figa este similar cu cel avut de aerosolii marini.

Astfel, cei care au probleme cu tusea care nu mai trece, au probleme respiratorii sau vor pur și simplu să respire mai bine sunt așteptați la Figa

 „Extinderea zonei de aerosolii salini în aer liber din Băile Figa reprezintă, pe lângă bazinul interior și bazinul exterior care vor fi cu apă caldă, noutatea acestui sezon.  Astfel de aerosoli salini din aer liber pe care îi avem noi în stațiunea Băile Figa, se găsesc în Europa doar în Polonia și Germania”, a explicat primarul Becleanului, Nicolae Moldovan.

În interiorul complexului există mai multe zone, unde, grație unui sistem special de pompare, microparticulele din depozitul natural de sare, pot fi inhalate.

Băile Figa se deschid peste doar două zile, mai exact în 4 iunie. Weekendul acesta, în perioada 4-6 iunie, intrarea la Băile Figa este gratuită.

Continuarea și sursa AICI

Cititi si AICI

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.