Pr. Constantin NECULA: RUGĂCIUNE PENTRU ROMÂNIA

TOATĂ ȚARA ESTE CHEMATĂ LA O SCURTĂ RUGĂCIUNE*

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel care ai venit în lume să ne Mântuiești, Ție ne rugăm, Îndură-te Doamne de țara noastră și neamul Românesc să ne regăsim calea luminată de Tine, dreptatea și pacea iubită de Tine.

Scoate-ne Doamne din jugul minciunii, al urii, și egoismului. Stinge poftele celor care, pentru binele lor, își asupresc semenii.

Scoate afară din Grădina Pământului pe care ni L-ai hărăzit nouă, românilor, pe străinii de neam și de credință, care ne jefuiesc.

În genunchi, cu capetele plecate, aducem această rugăciune Ție Doamne, și Te rugăm în Numele Tău, trimite mila Ta și Duhul Sfânt spre mângâiere asupra neamului nostru românesc, căci a Ta este Mărirea și Puterea și Slava, a Tatălui și Fiului și Sfântului Duh. AMIN!

Dumnezeu să ne binecuvinteze și să ne bucure! Prin rugăciunile noastre făcute din inimă, deschidem inima si calea, să primim dragostea neconditionata, ajutorul lui Dumnezeu.

Părinte Dumnezeule, în numele puternic al Fiului Tău Iisus Hristos, mă rog, vorbesc și Te rog Doamne, de vindecarea peste tot, în toate națiunile lumii.

Avem încredere în Tine Doamne, Ajută-ne Doamne, ca nici un rău să nu se apropie de locuința mea, precum nici de locuințele tuturor semenilor mei.

Vindecă-ne Doamne, dacă Tu dorești ca noi sa fim vindecați! Atinge mințile și inimile conducătorilor noștri pentru a pune în aplicare numai sfatul Tău Doamne pentru națiuni. Orice rău este planificat împotriva națiunilor, să fie distrus în numele Domnului Iisus Hristos, al Sfintei Treimi (Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt)... .

Te rugăm Doamne (Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt) să ne salvezi lumea de pandemie, război și de tot ce este rău pe Pământ. Slavă Ție Tată Ceresc, Slavă Ție Iisuse Hristoase, Slava Ție Duhule Sfinte Acum si Pururea si in Vecii Vecilor Amin!

Te rugăm cu umilință ca numai voia Ta să fie făcută, Doamne!

Ne rugăm pentru această binecuvântare a ta, Doamne, asupra celor care citesc această rugăciune!

Doamne Iisuse Hristose, Sfântă Treime (Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt) […], în Numele lui Iisus, ajutați ne, vă rog, ca omenirea să trăiască în pace și credință curată în Dumnezeu, cu moralitate, curăție și să fie izbăvită de tot răul, acum, si Pururea și în Vecii Vecilor Amin!

Slavă Ție Tată Ceresc, Slavă Ție Iisuse Hristoase, Slava Ție Duhule Sfinte, Acum si Pururea și în Vecii Vecilor Amin Amin Amin!

*Mărire Lui Dumnezeu!*

*Amin!*

_________________

Notă

Foto: https://huff.ro/spiritual/adormirea-maicii-domnului-cea-mai-puternica-rugaciune-de-rostit-pe-15-august-268969

Rugăciunea circulă pe Net.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.