Primar vasluian despre vaccinarea obligatorie: Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci…cu furcile, coasele și securile!!!

Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!!

de VLAD PÂRĂU

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Tot mai mulți români arată că s-au săturat e Minciuna Covid și campanie agresivă de vaccinare irațională și ilegală, cu tendințe certe de transformare în vaccinare obligatorie, anti-constituțională. Primarul comunei Șuletea din județul Vaslui, Ciprian Robert Tamaș, și-a anunțut la rândul său opoziția tranșantă față de intenția încălcării unui drept conferit de Constituția României, legea supremă care guvernează statul român:

Citiți și: Nicki Minaj, după ce a fost interzisă pe Twitter pentru că și-a pus întrebări despre vaccinul anticovid: Deschideți ochii la cenzura COVID. Se întâmplă ceva mai mare decât credeți

Adrian Cacovean: Introducerea certificatului digital va avea consecințe mai mari decât invadarea Poloniei sau bombele de la Hiroshima

DOCUMENT Nici un călugăr de la Sfântul Munte Athos nu este internat cu COVID. Schitul Românesc Prodromu confirmă relatarea ActiveNews despre știrile FAKE NEWS MEDIA din România date de Digi 24 TV, G4 Media și News.ro

VIDEO O doctoriță din Vâlcea, vaccinată cu ambele doze de Pfizer, a murit în izolare după ce a fost testată pozitiv la Covid-19. Femeia nu avea comorbidități. Monica Pop: Și eu am o prietenă care e la reanimare la Balș, vaccinată cu ambele doze

„Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci…cu furcile, coasele și securile!!! Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!! ” – a scris acesta pe contul său privat al unei rețele sociale.

Cristian Tamaș a luat atitudine împotriva obligativității vaccinării, arătând că serurile experimentale Covid nu sunt soluția magică pentru a scăpa de infectare, de vreme ce numeroși cetățeni vaccinați n-au fost protejați de vaccin și au făcut Covid-19, fapt recunoscut – cu jumătate de gură – și de INSP care, până de curând, întocmea rapoarte cuprinzând și numărul infectaților după vaccinare, precum și al decedaților cu Covid după vaccinare. Adăugând și numeroasele mărturii despre efectele adverse invalidante, edilul vasluian a tras concluzia corectă că nimeni nu trebuie constrâns să facă injecția Covid. Iată postarea lui: 

  „Nu m-am vaccinat și nici nu mă voi vaccina! Dar sunt surprins că am prieteni care au fost vaccinați prin lunile martie-aprilie-mai ale acestui an și acum au fost diagnosticați cu Covid! Concluzia?? Voi, cei care ne tot stresați să ne vaccinăm, sunteți cei mai mari dușmani ai neamului românesc!

Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci…cu furcile, coasele și securile!!! Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!! 

Voi fi în prima linie și voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze! Nu îi mai condiționați că nu îi veți mai primi la serviciu pe doctori, pe polițiști, pe militari, pe profesori și pe mulți alții, sau la școală pe elevi, dacă nu se vor vaccina!!! Nu îmi este teamă de voi și nu voi ceda un centimetru…îmi iubesc țara, neamul și identitatea!!!”, a scris primarul Ciprian Robert Tamaș pe Facebook. Postarea de miercuri a strâns sute de reacții pozitive, comentarii și redistribuiri.

Declarația lui a determinat un adevărat linșaj din partea presei înregimentate guvernamental, precum Adevărul.ro, Ziare.com și alte publicații care au primit bani publici pentru „cântarea pandemiei”

.ActiveNews îți exprimă solidaritatea cu primarul din Șuletea,  județul Vaslui, domnul Ciprian Robert Tamaș (foto). El nu a făcut altceva decât să-și enunțe printr-un drept constituțional – libera exprimare – apărarea unui alt drept constituțional, care atestă că vaccinarea nu poate fi obligatorie.

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Primar-vasluian-despre-vaccinarea-obligatorie-Va-vom-astepta-la-fel-cum-ii-astepta-Stefan-cel-Mare-pe-turci…cu-furcile-coasele-si-securile-Nu-va-jucati-cu-nervii-nostri-cu-vietile-noastre-si-ale-copiilor-nostri-oameni-de-carton-care-sunteti-169373

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.