Angela Merkel, gospodina cu aer blajin care ascunde sub capot o uniformă de dictator

de Adrian Pătrușcă

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Pe 26 septembrie 2021. în Germania au loc alegeri generale pentru Bundestag. Ele sunt marcate de retragerea din politică a Angelei Dorothea Merkel, femeia care a schimbat fața Germaniei și a Europei. A mutilat-o iremediabil.

Citiți și: Protest împotriva pașaportului segregării sociale pe criterii covidiene, VINERI începând cu ora 15:30 în Piața VICTORIEI

Adrian Cacovean: Introducerea certificatului digital va avea consecințe mai mari decât invadarea Poloniei sau bombele de la Hiroshima

O doctoriță din Carolina de Nord vrea să fie înfricoșătoare pentru oameni și să umfle cifrele Covid: Dacă nu vă vaccinați, să știți că veți muri

JAPONIA: Și vaccinurile Pfizer au probleme. Contaminanți plutitori de culoare albă, găsiți în dozele serului Covid din mai multe orașe nipone

O analiză excepțională realizată de Napoleon Linathatos pentru The American Conservative pe care am tradus-o integral pentru cititorii ActiveNews.

Maria Landenburger era o studentă la medicină în vârstă de 19 ani, al cărei cadavru a fost găsit în râul Dreisam din Germania, în 2016. Ea a fost violată și apoi strangulată cu o eșarfă. Asasinul mințise în privința vârstei și originii sale etnice atunci când a venit în Germania. La fel mințise și când a intrat în Grecia, cu câțiva ani înainte, unde a primit o pedeapsă cu închisoarea de 10 ani pentru că a jefuit o fată de 20 de ani și apoi a aruncat-o de pe o stâncă.

După ce ispășise un an și jumătate de închisoare, noul guvern de stânga din Grecia a dat o amnistie generală și astfel Hussein Khavari a fost eliberat și a ajuns în Germania.

La fiecare crimă pe care a săvârșit-o, Khavari a beneficiat de pe urma sistemului de imigrație, care are un singur scop: să maximizeze cifrele de imigranți prin orice mijloace.

Lui Khavari i s-a permis să facă cerere de azil în Grecia, deși ajunsese acolo dintr-o țară sigură. Nimic din ce a declarat el nu a fost  cercetat cu seriozitate. După ce a comis o crimă, nu a fost niciodată expulzat.

Când a ajuns în Germania, a fost aplicat același proces de maximizare a imigrației.

În timpul cancelariatului Angelei Merkel, deschiderea frontierelor s-a schimbat dintr-o politică tacită într-o cruciadă morală.

În 2015, când guvernul de stânga din Grecia a decis să elimine și ultimele piedici la intrarea în țară, s-a produs un nou val de imigranți în Europa. Când acești oameni au început să se răspândească pe continent, Merkel a ieșit public anunțând că „nu vor fi limite” în privința numărului de imigranți cărora Germania le va permite să intre în țară.

„Ca o țară cu o economie puternică și sănătoasă, avem puterea să facem ce este necesar”, a declarat ea.
Valul de imigrație provocat de gesturile de deschidere ale guvernului grec a fost transformat în tsunami de politica „fără limite” a Angelei Merkel. Peste un milion de imigranți au năvălit în Germania numai în 2015.

Nici Merkel, nici opoziția, nici presa nu au încercat vreodată să examineze cum a început totul. Nimeni nu era cu adevărat interesat de cine vine și de unde vine. Nimeni nu părea să remarce că „refugiații” se întâmpla să fie într-un număr disproporționat de mare bărbați, tineri, în special.

Toate faptele neconvenabile au fost eliminate din relatările presei. În fotografii, prim-planurile erau ocupate de copii mici și de femei. Planurile generale erau luate de la o distanță suficient de mare pentru a ascunde hoardele de bărbați.
Alese cu grijă, povești înduioșătoare vorbeau despre familii destrămate de război, deși, dacă priveai de aproape la cine intră în țară, remarcai numărul incredibil de mic de familii, de femei, de copii și de persoane vârstnice.

Cu toate astea, Merkel a mers mai departe. Ea a felicitat presa pentru treaba făcută. Revista Time a ales-o Omul Anului: „Angela Merkel, cancelara lumii”.

„Germania este un bastion al decenței și stabilității”, a declarat John Kampfner, ziarist la Financial Times și la BBC.
Roger Cohen de la New York Times a apreciat că Merkel „ține țara unită prin prudența ei”.


Însă greul misiunii i-a revenit presei germane. Un studiu comandat de Fundația Otto Brenner a sindicatului german de inginerie IG Metall „a analizat peste 35.000 de articole publicate la apogeul crizei refugiaților din 2015 și începutul lui 2016 (o perioadă de circa 20 de săptămâni).

Raportul a dezvăluit că ziariștii:

Continue reading https://www.activenews.ro/externe/Angela-Merkel-gospodina-cu-aer-blajin-care-ascunde-sub-capot-o-uniforma-de-dictator-169350

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.