Daniel Buzdugan despre Revoluția sexuală… bolșevică!

Lumea de azi e bulversată și pare a nu mai putea deosebi  binele de rău. Uniunea Europeană, Occidentul și … România pun otravă în lecțiile copiilor privind educația sexuală!

manual-scolar

Pornografie incipientă care să trezească starea latentă a copiilor!

O imagine a unui manual de Educaţie sexuală pentru elevii de clasa a IV-a a creat numeroase controverse în mediul online. În cartea care probabil nu va trece de Ministerul Educaţiei şi nu va ajunge în şcolile din România se descriu secvenţe explicite de sex.

Lecţiile pe care urmează să le înveţe elevii de clasa a IV-a, la orele de Educaţie Sexuală, sunt de-a dreptul intrigante. Mai mulţi părinţi s-au arătat revoltaţi de ce ar putea învăţa copiii lor, încă de la vârste fragede, inclusiv Daniel Buzdugan.

Una dintre lecţii descrie un act sexual între un bărbat şi o femeie, elevilor arătându-li-se şi imagini sugestive.

Păi cu așa manual de educație sexuală (cică e o propunere pentru clasa a IV-a) să te tot apuci de treabă, că oricum era prea lungă copilaria! Hai să devenim adulți de la 7 ani, zic! Ferească Dumnezeu! Ceva oribil!, a scris Daniel Buzdugan, pe Facebook.

***

Scene de sex explicite în cărți recomandate elevilor de clasa a-9-a

copii-scoala12121212_0Adolescenţii din ziua de azi au acces la multe informaţii. Părinţii se aşteaptă însă ca, la şcoală, să fie învăţaţi de bine. Dar, lucrurile nu stau tot timpul aşa. În cadrul unui eveniment organizat la liceul din Brezoi, elevilor li s-a recomandat să citească o carte plină cu obscenităţi.

„Ea i-a apucat penisul cu ambele mâini”, „ea a început să-i sărute penisul” sau „el i-a băgat penisul în gură”. Sunt fragmente care fac parte din „Jurnalul unui adolescent timid”, o carte care, în luna martie, a fost recomandată elevilor de liceu în cadrul proiectului „Devoratorii de cărţi”, iniţiat de Biblioteca din Chişinău în colaborare cu cea din Cluj. La acest proiect iau parte însă mai multe biblioteci din ţară, care au organizat în licee diverse acţiuni literare.

carte-adolescenti122121_0Printre acestea, şi Biblioteca Judeţeană Vâlcea. Aşadar, în data de 11 martie, reprezentanţi ai acesteia au fost la Liceul „Gheorghe Surdu” din Brezoi pentru a discuta cu elevii pe marginea unor cărţi, printre care şi „Jurnalul unui adolescent timid”. „Nu e normal să li se recomande astfel de cărţi la şcoală unor elevi de clasa a IX-a. Când am citit pasajele acelea, nu mi-a venit să cred. Noi încercăm să le limităm accesul la astfel de lucruri pe Internet şi ne trezim că vin cu ele de la şcoală”, ne-a spus părintele care ne-a sesizat la redacţie situaţia respectivă.  (Sursa: Click News)

***

Rusia bolșevică și revoluția sexuală

Citiți articolul cu acest titlu (AICI) și vedeți licențele sexualității experimentate în Rusia bolșevică a lui Lenin, Marx și Engels în anii 1917-1932

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.