Anca Ţurcaşiu şi-a lăsat TOATĂ AVEREA în grija lui! “Nu sunt SCLAVA BANILOR”

turcasiu_m-landscape-320x1În timp ce majoritatea artiştilor sunt foarte atenţi la câştigul financiar pentru orice serviciu prestat, Anca Ţurcaşiu face parte din generaţia celor care se concentrează doar ca lucrurile să iasă foarte bine.

Cântăreaţa ne-a povestit cât de puţin e interesată de subiectul bani şi cine se ocupă de gestionarea lor. În comparaţie cu alte vedete, Anca Ţurcaşiu se pare că nu se concentrează pe câştigul financiar, ci pe reuşita activităţilor ei, dar, cu toate acestea, nu duce lipsa banilor.

Dumnezeu a fost foarte generos cu mine, mi-a dat cât am avut nevoie, dar şi eu am fost bună pe pământ. Niciodată n-am fost sclava banilor, dar am avut mereu suficienţi încât să trăiesc bine. Nu-mi place să stau să-i număr, să-i calculez, să mă gândesc ce să fac cu ei. Îi fac şi îi pun acolo, soţul meu se ocupă de gestionarea lor. Nu am muncit pentru bani, ei au venit ca o recompensă a rezultatelor muncii mele“, ne-a declarat Anca Ţurcaşiu.

 

“Când apar probleme, cel mai uşor e să divorţezi”

Printre greutăţile din carieră, Anca Ţurcaşiu ne-a recunoscut că apar probleme uneori şi în viaţa de cuplu. Cu toate acestea, artista nu ia decizia cea mai uşoară, aceea de a divorţa, ci luptă pentru a rămâne fericită alături de cel pe care l-a ales să-i fie partener de viaţă. “Sunt căsătorită de 17 ani cu omul alături de care am ales să merg toată viaţa. Nu e uşor întotdeauna, dar e frumos. Într-adevăr, cel mai uşor e să divorţezi când apar greutăţi, dar nu asta e ideea când porneşti la drum cu partenerul de viaţă”, a mai mărturisit cântăreaţa.

“Sunt artist, dar sunt şi mamă, şi soţie”

Anca e unul dintre artiştii care nu doar cântă sau prezintă evenimente, ci au multe alte activităţi. Toate acestea nu o opresc să fie mamă şi soţie când ajunge seara acasă. “Fiecare zi din viaţa mea e diferită. Am foarte multe de făcut… De peste 10 ani predau canto şi actorie copiilor de la grădiniţă, iar asta mă ajută foarte mult să-mi păstrez buna dispoziţie. Fac şcoala de design, cânt în trupa lui Petre Geambaşu, am spectacole la teatru şi alte evenimente. Sunt artist, dar sunt şi mamă, şi soţie în casă. Când avea patru ani, l-am întrebat pe fiul meu: «Ce meserie crezi că am eu?» Iar el mi-a răspuns: «Tu calci, speli, faci mâncare». Asta a înţeles el că e meseria mea”, a adăugat Anca Ţurcaşiu amuzată.

Anca Ţurcaşiu ar vrea să revină la TV, dar e nemulţumită de formatele mondene cu “prea multe picioare goale”.

“Nu mai pot merge la sală pentru că mi-am distrus genunchiul la un antrenament. De atunci am probleme şi toţi medicii îmi recomandă repaus.” – ANCA ŢURCAŞIU

“Din 1999, timp de două luni, în fiecare vară sunt la mare, la Majestic, unde susţin spectacole seară de seară. Acolo este a doua mea casă.” – ANCA ŢURCAŞIU

17 ani au trecut de când Anca Ţurcaşiu e măritată cu stomatologul Cristian Georgescu.

_____________________________________

Sursa: www.ziarulring.ro (http://m.ziarulring.ro/stiri/monden/233593/2014/Anca-Turcasiu-si-a-lasat-TOATA-AVEREA-in-grija-lui-Nu-sunt-SCLAVA-BANILOR-?utm_source=gsp.ro&utm_campaign=gsp-rss&utm_medium=web)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.