Maria Diana POPESCU: POMELNICUL RĂU-FĂCĂTORILOR

Maria Diana Popescu, Ageroby Maria Diana Popescu, Stuttgart

EDITORIAL AGERO

Să nu ne întrebăm prea mult ce-au căutat Alina Gorghiu, Dan Mihalache şi Mihai Gâdea la Washington! Răspunsul e simplu: nu s-au deplasat ei pînă în SUA ca să bea cafeaua la „Naţional Prayer Breakfast” („Micul dejun de rugăciune”), organizat în Congresul American sau pentru cîteva fotografii cu un oficial scos din uz, ci pentru o instruire la minut, printre îmbucături. Şi apoi, cel care s-a fotografiat cu ei, Donald Rumsfeld, fost Secretar al Apărării din SUA, s-a dovedit a fi, de fapt, „secretar” al înfloririi războaielor şi a industriei lor de armament, ajuns acum la vîrsta 84 de ani. E acelaşi Rumsfeld, pentru care viaţa civililor nu valorează prea mult, cel care a pus pe picioare războaiele din Irak şi Afganistan, nişte infracţiuni penale în adevăratul sens al cuvîntului, susţinute de minciuna existenţei armelor de distrugere în masă, servită audienţei globale. E acelaşi Rumsfeld, dat în judecată în Franţa, în 2007, de mai multe organizaţii de apărare a drepturilor omului pentru instigare la tortură în închisorile de la Guantanamo şi Abu Ghraib. Foarte influent şi acum, pentru că, astfel de porumbei ai războaielor, doar doamna cu coasa reuşeşte să îi mai scotă din circulaţie. Potrivit unui studiu al Universităţii Harvard, cele două războaie declanşate de S.U.A. în Irak şi Afganistan pe vremea lui Rumsfeld au costat, „peste 6 bilioane de dolari – un preţ teribil pe infracţiunile imperialismului”.

Se întrec în acţiuni penale

Refuz să cred că vizita celor trei la Washington sau vizitele demnitarilor noştri la Înaltele Porţi au fost în interesul poporului nostru, acum, cînd totul se vinde şi se cumpără, de la imagine, pînă la fotoliu şi conştiinţă! Pozele făcute de Gorghiu cu războinicul întunericului, nu ţin de foame românilor. La întoarcere de pe tărîmul războinicilor, Alinei Gorghui Gorghiu i-a răsuflat mintea un proiect de lege, care condamnă bolnavii de cancer la moarte rapidă. Proiectul prevede ca bolnavii, cărora li s-a depistat cancerul în fază terminală, să-şi plătească tratamentul, pentru că nu au fost la medic la timp pentru prevenţie. Cum Gorghiu n-avea cu ce gîndi singură aberantul proiect de lege, să-i trecem în pomelnic pe toţi rău-făcătorii, care ar fi în stare să-i taxeze şi pe cei care îşi dau duhul: Eugen Nicolăescu (ajuns ministru la sănătate şi nu la finanţe, pentru că şi lucrarea lui de doctorat e plagiată în părţile esenţiale), Lucia Varga şi Horia Crişan! Vai de noi! Ce ne aşteaptă! Peneliştii se întrec în acţiuni penale! Să ne rugăm duminică de duminică, la liturghie, pentru sănătatea mintală a celor care au pus mîna pe Putere şi invocă legea pentru a-şi justifica fărădelegile!

Cehoslovacia s-ar putea reface

Pînă una-alta, noi adormim la ora fixată de cei care stăpînesc România şi nu ratează nicio ocazie, pentru asta, iar cehii şi slovacii, potrivit „Glasul info”, au lansat o iniţiativă prin care vor să se reunească cele două jumătăţi de ţară, Cehia şi Slovacia, despărţite din raţiuni globaliste prin „Divorţul de catifea” din 1993. Anul 2018 ar putea fi anul în care cehii şi slovacii vor reface Cehoslovacia. Un sondaj intern arată că o mare parte din populaţie (70 la sută) consideră că divizarea Cehoslovaciei a fost o greşeală, exprimîndu-şi dorinţa de a trăi din nou în Cehoslovacia unită, se arată într-un comunicat de pe site-ul „Mişcării Cehoslovacia 2018”. Noi de ce n-am împlini şi sărbători, în acelaşi an, Centenarul României Mari?

Continue reading  Revista AGERO Stuttgart

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.