“FaceGloria”, un „facebook” pentru creştinii evanghelici

Facegloria

Popularul LIKE  este substituit biblicului AMEN.

Însă, în această rețea de socializare, pornografia şi violenţa sunt interzise, aşa cum vor fi interzise toate conţinuturile (text, foto, video) care au legătură cu consumul de alcool, droguri, tutun, blasfemia şi limbajul indecent.

Noua reţea de socializare a luat naştere la începutul acestei luni, impulsionată de 30 de persoane din mai multe biserici evanghelice din Brazilia şi a costat 13 000 de dolari. Deja contează cu 10 000 de membri şi obiectivul promotorilor este de a ajunge la 10 milioane într-un an.

FaceGloria are un chat şi se inspiră vizual din Facebook, deşi nu are nimic în comun cu acesta. Pentru a ajuta la difuzarea acestei noi reţele, fondatorii au angajat pe cântăreaţa de muzică creştină Bruna Karla (cea din imagine) şi pe una din stelele muzicii gospel din Brazilia, Aline Barros, pentru a efectua o campanie publicitară.

Înscrierea este simplă şi rapidă: este nevoie de o adresă de e-mail, un nume de utilizator şi o poză de profil. Nu există nici o legătură cu Facebook, deci nu este posibil să se caute prieteni pe care folosesc ambele reţele sociale. Disegn-ul este simplu şi într-un colţ al paginii se găseşte un difuzor care redă muzică religioasă.

Continuarea în  FaceGloria, un „facebook” pentru creştinii evanghelici

 http://benidradici.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s