CANDIDATURA DLUI COSTEA LA EUROPARLAMENTARE – (UPDATE)

Petre Costea.(UPDATE) Candidatura dlui Petre Costea la Europarlamentare

Nota AFR din 4 ianuarie privind candidatura la alegerile europarlamentare din mai 2014 a dlui Petre Costea, Presedinte AFR, a fost mult apreciata. Continuam, deci, sa va informam despre progresul facut de campania de informare a publicului privind candidatura dinsului cu nadajdea ca inca citeva sute de cititori se vor alatura campaniei ca voluntari.

Pe parcursul saptaminii trecute, dl Costea si colegii lui de campanie, s-au intilnit si au vorbit la aproape 2.000 de cetateni romani din Romania si Belgia. Printre ei au fost peste 200 de lideri civici, religiosi, si lideri ai multor organizatii pro-familie si pro-viata din Romania. Intruniri deosebit de pozitive au avut loc la Arad, Salaj, Cluj, Timisoara, Oradea, Lugoj, Hunedoara, Valea Jiului si Bruxelles. Aceste evenimente au fost adevarate intruniri cetatenesti, manifestari practice a democratiei romane in actiune. Peste tot, cetatenii au aratat entuziasm pentru candidatura dlui Costea, si sute de persoane deja au acceptat sa participe ca voluntari la campania de semnaturi care va fi demarata luna viitoare, cit si mai departe in campania electorala care va incepe la sfarsitul lui aprilie. Deasemenea, au fost date interviuri presei si radioului. 

Dorim sa ajungem la 1.000 de voluntari. Mai este loc. Va reamintim ca dl Costea este candidat independent. Multi ani el a fost presedintele AFR si impreuna cu colegii lui din Alianta Familiilor si din alte organizatii pro-familie si pro-vita din Romania si Europa, a promovat valorile familiei crestine si traditionale in forurile decizionale ale Romaniei si Uniunii Europene. Proiectele in care dl. Costea si AFR au fost implicati de-a lungul anilor sunt numeroase si bine cunoscute. Unele dintre ele le puteti accesa prin situl oficial de candidatura www.costea-parlamentuleuropean.ro.

 Va invitam sa vizitati situl de campanie la www.costea-parlamentuleuropean.ro.

 Directorul de campanie e dl Adrian Petrice (din Cluj), iar telefonul dinsului este 740 167 807.

 Pentru reusita dlui. Costea si a intregii miscarii profamilie si provita din Romania, este nevoie de un sprijin concret si vast din partea tuturor oamenilor de buna credinta ai Romaniei, fara deosebire de apartenenta religioasa ori etnica. Cum? Devenind voluntari. In ce fel? Incepind din ultima saptamina din februarie si continuind timp de 30 de zile, se va derula o campanie de strans semnaturi in toata tara. In conformitate cu legile Romaniei, un candidat independent are nevoie de 100.000 de semnaturi pentru a fi pus pe buletinul de vot, iar la alegeri va avea nevoie de 3.2% din voturile valabil exprimate. In contrast, un partid politic are nevoie de doar 200.000 de semnaturi.

 Exista sanse reale de reusita, dar numai cu si prin implicarea multor voluntari. Adica si a dvs., a celor care cititi aceste rinduri. Daca doriti o cariera in viata publica, un voluntariat ori un proiect de anvergura pe care sa-l puneti pe CV-ul vostru, experienta sau sa faceti parte dintr-o campanie vasta, vibranta, bine pusa la punct, va rugam sa va alaturati ca voluntari.

 Avem nevoie de ajutor la strangerea semnaturilor. Va fi realizata la nivelul fiecarui judet o organograma cu persoanele care doresc sa se implice. Cei binevoitori sunt rugati sa ne comunice numele intreg, profesia, numarul de telefon si localitatea in care locuiesc. Va vom adauga la lista voluntarilor pe judete. Ne puteti confirma dorinta de a ajuta la adresa electronica AFR: office@alianta-familiilor.ro ori la adresa oficiala a candidaturii contact@costea-parlamentuleuropean.ro.

 Precizare: Precizam ca Alianta Familiilor nu este o organizatie politica si nici nu este afiliata unei miscari religioase. Continuam sa fim ceea ce am fost de la inceput: o organizatie apolitica a societatii civile care promoveaza valorile familiei in spatiul public prin toate mijloacele legale disponibile intr-un stat de drept. Candidatura dlui Costea este una independenta. Dl Costea nu este afiliat politic. Dupa mai 2014 AFR va continua sa-si mentina aceleasi pozitii ca organizatie a societatii civile.

 O ultima rugaminte: va rugam sa transmiteti mai departe acest mesaj prietenilor dvs. cu rugamintea de a deveni si ei voluntari. Deasemenea sa-l postati pe site-urile dvs. electronice. 

 PROGRAMUL DLUI COSTEA LA PARIS

In perioada 1 si 2 februarie dl. Costea va avea intruniri cetatenesti cu cetatenii romani si reprezentanti ai societatii civile si crestine romane din Paris. Cei care doresc sa participe la aceste intruniri ori sa se intilneasca cu dl Costea sunt rugati sa sune pentru detalii pe dl Adrian Petrice, Director de Campanie, la 740 167 807, ori sa ne scrie la contact@costea-parlamentuleuropean.ro.

 MEDIA SOCIALA SI CAMPANIA DE INFORMARE

Va invitam sa va alaturati noua pe facebook si prin alte mijloace de media sociala.

 Detalii: Facebook: https://www.facebook.com/pages/Peter-Costea/407413792695356

 Tweeter: https://twitter.com/PeterCostea

 Linkedin: http://ro.linkedin.com/pub/peter-costea/89/137/816

 Google: https://plus.google.com/109910880165668401950/about

 Cu mulţumiri, stimă şi respect.

 Alianta Familiilor din Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.