Primarul cu furcile contra vaccinării obligatorii nu se lasă: Mă amenințați cu dosare penale pentru că îmi apăr drepturile copiilor mei de a nu se vaccina? 

de ALESANDRU ANGHEL

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Primarul comunei Șuletea din județul Vaslui, Ciprian Robert Tamaș, amenințat cu dosar penal după exercitarea dreptului la liberă exprimare contra vaccinării obligatorii, un act de altfel interzis prin Constituția României, nu se lasă.

Vedeți: Primar vasluian despre vaccinarea obligatorie: Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci…cu furcile, coasele și securile!!! Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!!

UNDE ESTE SRI-UL? Av. Elena Radu: Certificatul verde al Guvernului este FALS. Certificatul nu poate fi folosit la nivel național ca să restrângă drepturile și libertățile românilor ci numai pentru circulația în UE

Primarul, care a susținut și Referendumul pentru Familie, revine cu două mesaje, către Arafat și pandemiștii de sub el sau de deasupra lui.

Le redăm integral asigurându-l de solidaritatea noastră. Ciprian Robert Tamaș:

Haideți să facem o simulare la noile restricții stabilite de Guvernului României!

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a stabilit noi măsuri pentru localitățile în care sunt identificate multe cazuri de covid. Astfel, unde rata de incidență de covid este de peste 3 la mia de locuitori și sub 6, oamenii vor avea acces în restaurante, baruri și la evenimente private sau spectacole doar pe baza certificatului de covid.

Astfel, dacă demonstrezi că ești sănătos printr-un text covid sau arăți că ai trecut prin boală sau te-ai imunizat, ai acces la restaurante, evenimente publice și private, concerte, spectacole, piscine.

Să zicem că eu, Ciprian Tamaș, merg la o nuntă cu soția! Ea vaccinată, eu nevaccinat. Îmi fac testul covid și sunt negativ! La nuntă sunt pus la masă cu un domn…să-i spunem Harafat…care este vaccinat și nu mai are nevoie de test! Domnul Harafat, vaccinat fiind, este purtător de virus și mi-l dă și mie, nevaccinatul!

Concluzia? Venim la nuntă sănătoși, și plecăm de la nuntă infestați! Atât eu, cât și soția mea, vaccinată fiind!!

Deci…prin urmare, cu alte cuvinte…care este scopul acestor restricții??? Aștept răspunsile voastre, dragilor!

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Primarul-cu-furcile-contra-vaccinarii-obligatorii-nu-se-lasa-Ma-amenintati-cu-dosare-penale-pentru-ca-imi-apar-drepturile-copiilor-mei-de-a-nu-se-vaccina-Credeti-ca-voi-nu-veti-da-seama-nimanui-pentru-batjocora-la-care-ati-supus-poporul-roman-169404

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.