Adevărata față a socialismului globalist din Statele Unite

Un clișeu din orașul Portland, Oregon!

Pentru cei care încă râvniți la țara tuturor posibilităților, vă invit în orașul unde Partidul Democrat care administrează acest oraș vrea să ne pună înainte ”raiul” socialismului globalist.
La zeci de intersecții dintr-un asemenea oraș sunt corturi cu oameni care locuiesc pe spațiul public, mașini furate din parcări și proprietăți invadate, totul devine orașul toleranței și orașul sanctuar al ilegalilor. Taxele noastre și proprietățile noastre au devenit comune cu ale oamenilor veniți din Statele Unite și alte țări, campați peste tot și cu locuri unde seringi, ace și gunoaie devin priveliști greu de acceptat pentru soarele care răsare dimineața, ce să mai vorbești de oamenii care le privesc.

Una dintre mașinile pe care le am, a fost furată în 15 secunde din fața unui 7Eleven; la un alt prieten din fața casei le-au furat-o; nu mai poți să fii sigur pe nimic, totul în orașul unde protestele celor care au sprijinit Partidul Democrat au distrus cât s-a putut din Martie 2020 și până în Noiembrie 2020, tot ce a fost posibil pentru adunătura lor. Pe lângă restricțiile de Covid, atacurile bandelor comuniste care au terorizat orașul, invazia de corturi și oameni veniți din multe orașe din Statele Unite la pomenile Partidului Democrat ne-a aranjat un peisaj al Noii Ordini Mondiale.
Credeți că membrii Partidului Democrat și membrii partidelor globaliste din întreaga lume le pasă de plebea care muncește să le asigure salariile și să-ți construiască proprietăți înconjurate de ziduri și de paznici bine înarmați? Nu le pasă!

Citiți și ESTE NEVOIE DE UN NOU „PROCES AL DOCTORILOR INFAMIEI”?


Singurul lucru care le pasă sunt voturi, putere, de aceea și invazia de la granița de Sud a Statelor Unite și lupta lor împotriva bisericilor și Standardelor Bibliei, lupta lor împotriva lui Hristos și lupta pentru spălarea minții copiilor noștri.
Libertățile noastre au fost luate pe rând și călcate în picioare, totul pentru apărarea drepturilor trâmbițate de niște organizații comuniste și minorități sexuale, folosiți și ei la rândul lor de puterea globalistă.
Am pus aceste imagini pentru toți cei care încă mai credeți în puterea globalist- socialist- anticreștină care acaparează precum focul tot globul pământesc. Sunt imagini din țara mult visată de orice om pe această planetă, țară ajunsă la nivelul României comuniste, unde cenzura, frica și teroarea tronează de peste tot, îi fac pe oameni tăcuți și timizi, neștiind ce-i poate aștepta în ziua de mâine.
Presiunea Covidului crește direct proporțional cu foamea politicienilor anticriști democrați de-a poseda oamenii, orașe și țări, totul cu dorința demonică de-a decima, crea robi supuși și de-a instaura lumea clasei superioare anticriste pe tot pământul.
Cei care încă mai credeți în bunele intenții ale OMS-ului, Guvernelor globaliste, tratatelor de încălzire globală, NATO, ONU și alte aberații Nonguvernamentale înființate de miliardarii ca Gates, Mark de la Facebook, Soroș și alții monștri, vă înșelați! Atâta timp cât am văzut cu ochii mei tratamente aici în Portland care au vindecat oameni de Covid prin rețete scrise de medici creștini din alte state și interzise aici, nu mă mai poate convinge nimeni că protocoalele globaliste cu spitalizări sau vaccinuri miraculoase sunt credibile.
Dragii mei români și nu numai vă pun înainte tabloul văzut și nevăzut a ceea ce ne așteaptă! Eu nu mai pot crede într-un asemenea sistem care ucide copii prin avort, care pun în închisori pe creștini, care ne obligă să respingem familia așa cum a creat-o Dumnezeu și ne împing să nu ne recunoaștem mama și tata, fii și fiicele. Un asemenea sistem pentru mine este anticrist, diabolic și dictatorial, toate acestea fac parte din viitorul nostru și trebuie să ne întoarcem la Dumnezeu, Singura speranță și nădejde a noastră, să credem în El, să ascultăm de El și să ne pregătim să ajungem într-o zi în Împărăția lui veșnică.

Simion Ioanăș, Portland, Oregon. 5 Aprilie 2021.

Mai multe imagini aici:
https://imgur.com/a/AuDmjla

Sursa: https://paginacrestina.wordpress.com/2021/04/05/4324/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.