Dr Adrian Cacovean îl contrazice pe dr. Valeriu Gheorghiță: „Vaccinul Covid nu trebuie făcut în cursul nici unei boli infecțioase în desfășurare.”

Dr Lucian Duță: „Oamenii sunt vaccinați ca vitele!”

de Victor Roncea

Ultimele cazuri de morți în urma vaccinului, din Prahova și Vaslui, ne relevă din nou incompetența și cinismul autorităților dar mai ales fuga de responsabilitate. Nimeni nu este vinovat, cu excepția morților, și – evident – chiar înainte de autopsii se afirmă sus și tare în toate comunicatele că vaccinul nu are nici o legătură cu decesul. Chiar așa să fie?

Dr. Valeriu Gheorghiță a vorbit despre decesele din Vaslui și Prahova după vaccinare la scurt timp după raportarea lor de către presă. Bărbatul din Vaslui care era aflat sub dializă face parte din „categoria poate cea mai vulnerabilă de pacienți”, susține Gheorghiță, iar soții din Prahova au avut parte de „o evoluție nefavorabilă”. Și susține: „Vaccinarea nu crește riscul la infectați”.

De subliniat că în cazul tânărului Andrei Zaharia, Centrul de dializă din Vaslui i-a impus să se vaccineze, potrivit familiei, ceea ce este complet ilegal și, după cum se vede, i-a fost fatal.

UCIDERE DIN CULPĂ. ACUZE GRAVE la Vaslui în cazul tânărului decedat după injectarea cu PFIZER. „Vaccinul i-a grăbit moartea. Totul este cusut cu ață albă!” Certificat de Deces cu falsuri. Familia Zaharia afirmă că Centrul de dializă l-a obligat ILEGAL să-și facă vaccinul

Soț și soție din Prahova decedați la doar câteva ore distanță, după vaccinul PFIZER. Fiica celor doi, în stare gravă la ATI, după vaccinul ASTRAZENECA. IPJ Prahova: „Moartea a fost NATURALĂ”. Pe certificatele de deces cauza este „Covid”. DOCUMENTE 

Recomandarea lui Gheorghiță pentru astfel de situații? „Singurul sfat medical este să continue supravegherea medicală și fiecare pacient să respecte recomandarea medicală”, a declarat Gheorghiță, citat de SPS.

În ce privește cuplul din Prahova bolnav de Covid care a murit după vaccinare, Valeriu Gheorghiță a spus că, din datele preliminare pe care le are, într-adevăr cele două persoane au fost diagnosticate cu o formă severă a Covid care a evaluat evoluat nefavorabil: „S-a mai discutat despre vaccinarea la persoane aflate fie în perioada de incubație sau cu infecție asimptomatică cu Sars-Cov-2, în niciun caz nu crește riscul de evoluție nefavorabilă. Vaccinarea nu influențează cursul evoluției naturale a bolii”

Solicitat de ActiveNews să comenteze această afirmație, cunoscutul medic Adrian Cacovean a subliniat: „Vaccinul Covid nu trebuie făcut în cursul nici unei boli infecțioase în desfășurare.”

Aceeași recomandare este făcută de altfel chiar de instutuții specializate din Marea Britanie, respectiv, de exemplu, Spitalele Universității Oxford, care, în Ghidul despre Covid afirmă negru pe alb: „Persoanele care nu se simt bine și care prezintă simptome Covid-19 nu ar trebui să primească vaccinul Covid-19 până nu s-au însănătoșit”.

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Prahova a stabilit în cazul celor doi soți decedați de COVID-19 după ce au fost imunizați cu o primă doză de vaccin că nu poate fi stabilită legătura de cauzalitate între vaccinare și deces, transmite AgerpresCum a stabilit DSP acest lucru fără a exista o autopsie la data enunțării comunicatului și înainte de rezultatul anchetei medico-legale (dacă se va face) este un mister.

Dar, după cum relatează publicația ObservatorulPh, cea care a adus în atenția opiniei publice acest caz, DSP Prahova a mai făcut ceva: a mințit!

Cei doi, soț și soție, s-au dus „răciți” la Spitalul din Câmpina, pentru vaccinare, după cum a declarat fiul lor. În urma vaccinării, au existat și reacșii adverse. Asflel, sub semnătura managerului Spitalului Municipal din Câmpina, dr. Călin Tiu, la solicitarea Observatorulph.ro, aflăm următoarele: ”După efectuarea vaccinului, în zona de supraveghere, doamna Dulgheru M. a acuzat stări de amețeală, iar medicul a hotărât să o țină sub observație timp de 45 de minute.” 

Pacienta acuza stările descrise, medicul a supravegheat-o, apoi fiind în ”limite normale”, femeia a plecat. Analizele sunt bune, pacientu-i mort… comentează jurnaliștii prahoveni.

Continue reading   activenews.ro/stiri/EXCLUSIV

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.