Olivia Steer și avocatul Gheorghe Piperea atacați la indigo de presa securistă. Ce a deranjat: un articol despre minciunile OMS și plandemie

by ALESANDRU ANGHEL

După un articol interesant despre actuala stare a lumii în Era Covid, Olivia Steer și avocatul Gheorghe Piperea au fost atacat în haită de diverși căței ai presei mituite de Guvern. Redăm observația cunoscutului avocat:

Văd că A3 a ajuns să se inspire de la securiștii de la comisarul și de la newsweek

…Culmea inteligenței jurnalistice este că “articolul” este preluat identic pe cancan și naționaliștii (tare asta – să găzduiești un text jurnalistic de propagandă gloabilistă grețoasă și te auto-intitulezi naționalist și “incorect politic”…).Tărășenia e cam așa : am scris o postare despre minciunile, corupția, impostura și conflictele de interese pro-Bill Gates de la OMS, dna Olivia Steer a dat share, cu un comentariu auto-ironic postării și pac!, apare acest text de înaltă ținută jurnalistică, preluat papagalicește în toată “presa”

…Băi, eu vă mulțumesc pentru reclama gratuită, dar parcă nu așa sună jurnalismul, nu așa latră câinele de pază al democrației. Mai puneți și voi burta pe carte, nu mai dați copy – paste la toate prostiile securiștilor proști!E destul că trăim într-o prostocrație, captivi ai unor impostori care se dau oameni de știință și ai stăpânilor lor țicniți!

Statele Unite aprobă utilizarea Ivermectinei împotriva Covid. Medicul Ion Alexie din Las Vegas: „Mulți o vor alege, în locul vaccinării”

Citiți, vă rog, stimați urmăritori ai acestei pagini, de 5 ori același text, preluat cu tot greșeli gramaticale și stângăcii de limbaj, în linkurile anexate.

PS Toată stima pentru dna Olivia Steer!

https://www.google.ro/…/olivia-steer-postare…https://newsweek.ro/search?q=Steerhttps://www.comisarul.ro/…/olivia-steer-bill-gates-ne-a…https://www.google.ro/…/olivia-steer-noi-teorii-ale…/amphttps://www.google.ro/…/celebra-coronasceptica…/amp/

Iar articolul de opinie incriminat al lui Gheorghe Piperea, preluat pe pagina ei de Olivia Steer, este acesta: 

Vă mai plictisesc cu câteva postări, până mă izgonesc ăștia de aici.Am văzut aseară, la A3, documentarul Rai 3 (televiziune publică italiană) despre neutra, competenta și ne-corupta organizație „mondială” a sănătății. Înțeleg că documentarul e vechi de 2 luni. Bine măcar că a existat un ziarist curajos și onest care să îl aducă și la cunoștința noastră, chiar dacă târzior.
 

Ce am reținut, ca elemente esențiale, din acel documentar:

– zisa organizație a mințit prin omisiune, ținând sub tăcere proporțiile epidemiei timp de mai mult de 2 luni, ca să nu supere China (notă – China este al doilea finanțator al organizației și țara care a făcut posibilă numirea actualului director);

– guvernele lumii au mințit planeta cu privire la proporțiile epidemiei, ca să nu supere China, manufactura globală de produse de larg consum; e bine să rememorăm încrâncenarea cu care Johannis nega epidemia, până în data de 14 martie (ziua în care România a fost aruncată în starea de urgență militară), pe motiv că ar fi vorba de „o simplă răceală”;

– China și Bill Gates au acces direct, nestingherit, la toate informațiile, planurile și strategiile zisei organizații, ca și când ar fi o magazie din fundul propriei lor curți;- Bill Gates, prin două vehicule speciale (o fundație și un trust), este cel mai mare finanțator al organizației; pur și simplu, organizația nu mai are caracter public, mondial, ci a devenit firma privată a lui Bill Gates, încă de pe vremea fostei directoare a OMS, chinezoica Chan; în timp ce șefilor de state li se acordă maxim 5 minute de speech, lui Bill vacinatorul i se acordă 40 de minute, în plenul organizației și în văzul întregului glob.

Despre OMS știam deja că e condusă de un politician etiopian, acuzat la el în țară de corupție și chiar de genocid. Ce ne-a făcut cunoscut Rai 3, în mod suplimentar, este faptul că Tedros a devenit director al acestei organizații „mondiale” cu sprijinul neprecupețit al Chinei, care a știut să îl țină captiv intereselor sale și, mai ales, a știut să își conjuge cu Bill Gates strategiile de șah pe care l-a jucat magistral contra restului lumii, făcând ca pandemia să îi profite la maxim.

 Câteva reflecții acum, dacă mai aveți răbdare. 

De vreme ce OMS a mințit, de vreme ce guvernele lumii au mințit, de vreme ce China a jucat șah cu umanitatea (băgând spaima în lume cu filmulețele cu chinezi căzători pe strada ca din senin, cu străzi pustii și cu locuințe sparte cu ferocitate pentru a extrage de acolo „infectații”), pentru a câștiga trilioane la bursă și noi teritorii economice sau geostrategice, înseamnă că retroactiv, toate dubiile, toate criticile, toate spaimele pentru drepturi și libertăți ale celor câțiva eretici care au stat treji în fața acestor scenarii au fost corecte. Ștampila de „conspiraționiști” și cea de „negaționiști” nu au fost decât găselnițe propagandistice de adormire a vigilenței tuturor (sau, mai pe șleau, de prostit proștii).

 De vreme ce Bill Gates are acces la informațiile confidențiale, privilegiate, ale OMS, având concomitent calitatea de investitor semnificativ în acțiuni emise de corporațiile Big Pharma (Moderna și Pfizer fiind două dintre cele 7 astfel de corporații care au transformat lumea în câmpul lor de experimente clinice la care Gates deține purcoaie de acțiuni), înseamnă că a practicat și încă mai practică, nestingherit, insider trading (delict de inițiat). Pentru orice om normal sau trader ori broker la bursă, a face tranzacții cu acțiuni listate la bursă când ar deține informații confidențiale cu privire la emitenții acțiunilor înseamnă arest instantaneu și pușcărie consecutivă, pe ani mulți și grei. Nu și în cazul lui Bill. De altfel, OMS a făcut, din când în când, declarații amicale pentru Big Pharma, care au determinat creșteri colosale ale cursului acțiunilor la bursă și, deci, colosale sporuri de avere pentru Bill. Vă amintiți, desigur, povestea cu remdesevir-ul (medicament creat pentru tratamentul contra ebola, dar utilizat foarte multă vreme ca medicament off label contra covid). Când OMS a declarat că remdesevir e bun, acțiunile Gilead, producătorul remdesevir, au explodat și, odată cu acestea, întregul cortegiu de acțiuni Big Pharma listate la bursa din NY au dobândit valori care s-au dus în tavan. Când OMS a spus că remdesevir nu e bun, acțiunile poducătorilor de vaccinuri (inclusiv Pfizer și Moderna, unde Gates are mari pachete de acțiuni) au explodat. E bine să dai OMS cca 550 de milioane de dolari pe an cu titlu de „sponsorizare”, de vreme ce poți câștiga 30-40 de mld dolari în mai puțin de un an. E bine și să te dai vindecătorul umanității, în același scop. 

Apropo de vindecătorul Bill – în afară de faptul că individul ne consideră pe toți niște terminale care pot fi infectați cu viruși/virusuri și, ulterior, vindecați cu anti-viruși/vaccin, e curios că nimeni nu se întreabă de ce Bill se insinuează ca specialist în virusologie și epidemiologie, deși este un IT-ist care nu a terminat niciodată vreo facultate (adică, e unul cu „școala vieții”, ca la noi, pe malul Dîmboviței sau al Someșului). Lumea nou-normalilor face, însă, ca trenul în gară cînd unii „conspiraționiști” ridică niște întrebări și dubii și atrag atenția asupra riscurilor de totalitarism, care nu au fost nicicînd mai mari ca acum, în pandemie. Btw, retroactiv, devine evident că termenul de „plandemie” nu mai este chiar un simplu joc de cuvinte sau o ironie amară. 

În fine, ar mai fi multe de spus, dar nu e cazul să vă obosesc. Doar atât va mai spun azi – că Bill nu este o persoană, este o entitate cu multiple fațete, un nod important într-o puternică rețea de sens din care fac parte ciracii săi din industria Big Tech. Cu Bill omniprezent în cadrul OMS, cu Fauci în coasta lui Trump, industria Big Tech nu numai că căpătat cîteva trilioane de dolari, suplimentar față de trilioanele de dolari deja deținute (aveau nevoie „să mănâncă” și gura lor ceva, amărâții de ei), dar au preluat controlul asupra lumii. E o preluare ostilă, totalitaristă. O lume intenționat falimentată. O lume condusă prin fake news prin omisiune – ce nu convine neo-feudalilor Big Tech, nu există, exact ca în cărțile lui George Orwell. O lume care se împarte deja în vaccinați și ne-, după regulile unui oribil (și pe nemestecate înghițit) apartheid sanitar. Dar cu ce va drept vă spun eu astea? Eu nu sunt medic – Bill și Tedros sunt, veterinarul care conduce „lupta” contra pandemiei în Nemția este, Șică Orban, Vasilică Câțu și Werner Johannis sunt, medicii pediatrii și coloneii care apar în reclamele “noastre” pro-vaccin sunt, influencerii din mass -media sunt. Iar medicina, se știe, acoperă și dreptul, și geopolitica, și economia. Dar ce spun eu? Medicina acoperă întreaga știință și încape în buzunarul unor “experți” ca Rafila (ex – OMS), Streinu-Cercel, Arafat, Vlad Voiculescu (și el un absolvent de „școala vieții”, fără studii medicale, dar foarte competent pe postul de ministru al sănătății)… 

Live long and prosper, Bill …

Sursa: https://www.activenews.ro/

___________________________

Puteti citi si

De ce numarul de teste pozitive a explodat in tarile cu ratele cele mai mari de vaccinare (Israel si Marea Britanie) si a scazut in Franta, unde vaccinarea este slaba?

(cu un comentariu in finalul articolului)

Comentariu saccsiv:

Eu n-am incredere in teste, din motivele ce le puteti citi la:

Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive

Chiar Anthony Fauci recunoaste că testele pot depista mai degrabă „nucleotide moarte” decât viruși vii

Inventatorul testului PCR: Nu e mereu concludent

Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive de până acum ar putea fi de fapt negative…”

The New York Times: 90% dintre americanii testati pozitivi la COVID nu au fost nici măcar contagioși

”Nu e nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”. Ce sustine un fost oficial Pfizer pe internet

Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fals-pozitive de COVID

CITITI doamnelor si domnilor DOCTORI! Sef la Pfizer despre minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

Avocatul Reiner Fuellmich despre scandalul coronavirus – cea mai mare crimă împotriva umanității săvîrșită vreodată

Un grup internațional de avocați se pregătește să dea în judecată OMS pentru daunele provocate populației de testele PCR

O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru COVID și cere eliminarea lui urgentă

Pe scurt, multe cicluri, multe pozitive.

De aceea n-am folosit termenul de infectari, ci cel de teste pozitive.

De ce insa atat de multe pozitive in Israel si Marea Britanie?

***

Click to access Brosura%20Covid%20v5.pdf

One thought on “Olivia Steer și avocatul Gheorghe Piperea atacați la indigo de presa securistă. Ce a deranjat: un articol despre minciunile OMS și plandemie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.