Germania cea nevindecată!

German Chancellor Angela Merkel (CDU) speaks to Nurhan Soykan, of the Koordinierungsrat der Muslime (lit. coordinating council of Muslims) during a me…

In poza de mai sus Angela Merkel strânge mâna islamistei Nurhan Soykan. Aceasta musulmancă vrea distrugerea Israelului. Soykan este secretara Consiliului Central Musulman al Germaniei. Ea a apărat demonstrații masive in Germania a organizatiei Al-Quds, care este aripa militară a organizației teroriste Jihadul Islamic.

DEMONSTRATIE ANTI-ISRAEL IN GERMANIA
A TERORISTILOR DE LA AL-QUDS

Andreas Görgen, director la Ministerul de Externe German pentru Cultura si Comunicatii a trimis un mesaj pe twitter, salutând integrarea islamistei Soykan ca si consultant religios pentru Ministerul de Externe German. La contestațiile aduse pentru această manevră antisemită, Ministerul de Externe s-a eschivat spunând că este nevoie de consultanți religiosi deoarece 80% din populația lumii este religioasă. Mai mult, când cabinetul lui Angela Merkel a fost intrebat despre admiterea lui Soykan la ministerul de externe s-a răspuns că ei nu au nimic de adăugat la ce a spus Ministerul de Externe.

Scuzele guvernului German cu privire la islamista Soykan sunt o batjocoră. Ei isi inchipuie că noi nu ne dăm seama că rolul consultantului islamist putea fi deținut de o persoană fără legaturi cu terorismul, si chiar fără legaturi cu islamul. Există experți in islamism din departamentele de istoria religiilor din universități care cunosc cultura, istoria si tendințele contemporane islamice mai bine decât islamistii de tipul lui Soykan. Acelasi lucru il pot face la fel de bine analistii politici.

Germania nu s-a vindecat niciodată de dorința de a fi un imperiu mondial. Germania nu s-a vindecat niciodată de o mândrie luciferiană. Germania nu s-a vindecat niciodată de antisemitism.

Asistăm la evenimente profetice care se derulează de mult timp in privința Germaniei si Europei de vest. Persoana principală care implineste profeții anticristice este Angela Merkel. Ea este autoarea invaziei islamice in Europa, având ca scop modificarea demografică a continentului cât si desfințarea creștinismului. Desigur că Papa Francisc este partenerul ei in aceste manevre oculte.

In articolul viitor, vă invit cu ajutorul Domnului, să facem o investigatie istorică cu implicatii contemporane, care vor arăta adevărata față a Germaniei. Vom analiza si aspectele profetice a intregului fenomen in discuție.

Sursa: https://ioan8.wordpress.com/2020/07/24/germania-cea-nevindecata/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.