“Lăsați copiii să vină la Mine…”

Isus le-a zis: “Lăsați copiii să vină la Mine și nu-i opriți, căci Împărăția cerurilor este a celor ca ei.” (Mat.19:14)

Mă gândesc că de cele mai multe ori noi părinții suntem cei care-i împiedicăm pe copii să-L cunoască pe Hristos, care este binecuvântarea lor.

Sunt părinți care râd când copiii lor drăcuie și înjură ca ei, sunt părinți care râd când copiii lor se servesc cu alcoolul de pe mesele lor, sunt părinți care se amuză când copiii lor le imită gestul de a fuma, sunt părinți care nu-i conduc pe copiii spre Hristos, ci tocmai spre Diavolul.

Sunt părinți care nu s-au rugat niciodată cu copiii lor dimineața, înainte de masă sau înainte de culcare, dar i-au expus la certuri, la discuții scârboase, la vorbe umilitoare și descurajatoare. Sunt părinți care își expun copiii la toate filmele spurcate, la emisiuni josnice cu “vulipțe” și “viorei”, sunt părinți care își poluează casa cu muzică drăcească, plină de păcat, dar care n-au fost văzuți niciodată de copiii lor citind Biblia.

Pentru toți acești părinți, de ziua copilului, spun: “Lăsați-i să-L cunoască pe Hristos!” Pentru că părinții sunt adesea cea mai mare piedică în calea cunoașterii lui Dumnezeu. Iar dacă vreți să le oferiți copiilor cel mai mare cadou pe care-L pot primi în viața aceasta luați-le o Biblie pentru copii și citiți-le din ea, iar apoi dăruiți-le o Biblie normală pe care să o aibă cu ei oriunde s-ar duce. Puneți-i să citească Psalmii, învățați-i să se roage, să ceară în Numele lui Isus, să iubeasca viețile sfinților, să-și aleagă modele reale dintre sfinți. Acestea sunt cele mai prețioase cadouri, care vor face din ei oameni valoroși!

La mulți ani, dragi copii!

Cu prețuire,

Toni Berbece

One thought on ““Lăsați copiii să vină la Mine…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.