Scrisoare deschisă despre “EDUCAȚIA SEXUALĂ” impusă copiilor români din școlile publice și private

Pastorul baptist ANDREI CROITORU, către Președintele USR, DAN BARNA

Domnule Dan Barna,

 1. Faptul că unii părinții nu-și educă copiii nu înseamnă că trebuie ca tu să educi toți copiii la grămadă care sunt deja educați.
 2. Faptul că sunt prunci needucați nu înseamnă că are vreo legătură cu religia, dacă cumva apropo-ul cu evul mediu are de-a face cu asta. Apostolii marxiști știu totul despre evul mediu.
 3. “Drepul la educație pentru sănătate” pentru adolescentele care rămân însărcinate, ce înseamnă? Avort, curvie protejată, masturbare etc.?
 4. Cum se face că cei care nu au DREPTUL de a-mi educa sexual copiii sunt cei mai preocupați de ea? Ce îmi spune mie despre ei?
 5. Să crezi că poți tu, un străin, decuplat total de viața copilului meu, să educi un copil de 7 ani într-unul dintre cele mai sensibile domenii ale vieții sale este un gest de ignoranță crasă, iresponsabilitate și o traumă pentru sufletul copilului.
 6. Cum pot niște politicieni iresponsabili care nu-s în stare să pună pe picioare infrastructura și sănătatea să pretindă că pot decide în privința educației sexuale a copiilor mei?
 7. Eu cred că frica voastră este problema și proiectați asupra noastră o frică imaginară. Vă este frică de creștinismul adevărat, de perspectiva creștină despre sexualitate și de faptul că părinții zvâcnesc să creadă, dacă îți vine să crezi,  că pruncii sunt ai lor, nu ai statului.
 8. Numărul mare de mame minore nu trebuie înlocuit cu o pandemie de curvie la minore și de tot felul de perversiuni învățate prin zis-a “educație sexuală”.
 9. Nu că mi-aș schimba opinia, dar când veți expune public programa aceea bazată pe “dreptul la educație pentru sănătate”, ce anume considerați “educație pentru sănătate”? Ultimele proiecte de educație sexuală erau de fapt pervertire sexuală. S-o fi schimbat lupul?
 10. Nu este o obrăznicie ca un politician să numească părinții, singurii calificați și responsabili de educația copiilor, că sunt responsabili pentru că refuză ca niște străini să semene în sufletele copiilor la vârste fragede tot felul de perversiuni? Nu este, de fapt, un gest de maximă iresponsabilitate?
 11. Numărul mare de mame minore nu apare în familiile cu educație creștină. Deci, nu ne luați la grămadă! Informarea cu sexologia marxistă poate te scapă de mame adolescente, dar nu de imoralitate și holocaustul avorturilor. Bănuiesc că acestea din urmă fac parte din “educație”.
 12. Să fie clar, nimeni nu refuză educația sexuală a copiilor. Refuzăm ca noii profeți neomarxiști să fie pedagogi în educarea sexuală. Părinții sunt pedagogi aici, nu evangheliștii voștri.
 13. Este rușinos să preluați o problemă atât de sensibilă și serioasă cum este sarcina timpurie ca să marșați cu evanghelia seculară a noii sexualități de parcă ar fi vreo legătură între problemă și spluție. Întrebarea este simplă: în locul sarcinilor la adolescente, ați opta pentru virtutea castității și abstinenței sau pentru sexul în afara căsătoriei și avortul în cazul “sarcinilor nedorite”?

Nu, mulțumesc, nu primesc sfaturi dacă n-ai schimbat măcar un pampers la propriul prunc, fie că e vorba de un politician, educator sexual sau chiar grupuri întregi de “cercetători” care fac experimente pe copiii aflați la vârste vulnerabile.

Pastor Andrei Croitoru

Citiți și

Homosexualii militează pentru educația sexuală în școli și vor ca educația copiilor să fie în mâinile lor. Petiție USR-PLUS, pentru eliminarea amendamentului privind acordul părinților

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.