O greșeală capitală a Israelului!

by Paul Dan

 

Israelul lucrează intens la un pact de pace cu arabii din golful Persic!

Ce este taqiyah si cum sunt evreii păcăliți de arabi?

De ce nu trebuie niciodată să te încrezi politic și religios în arabi

Ziarul Jerusalem Post ne informează că ministrul de externe israelian, Israel Katz, este optimist în pregătirea unui pact de pace si alianță cu statele arabe din golful Persic. Motivul este amenințarea nucleară iraniană. Primul ministru Netanyahu îl sprijină deplin. Ce este aceasta? Este o veste bună sau o greșeală capitală a statului evreu?

Eu am venit în Numele Tatălui Meu, şi nu Mă primiţi; dacă va veni un altul, în numele lui însuş, pe acela îl veţi primi.  (Ioan 5:43)

Evreii vor semna un pact de pace cu Anticrist 

El va face un legămînt trainic cu mulţi, timp de o săptămînă, dar la jumătatea săptămînii va face să înceteze jertfa şi darul de mîncare, şi pe aripa urîciunilor idoleşti va veni unul care pustieşte, pînă va cădea asupra celui pustiit prăpădul hotărît.  (Daniel 9:27)

Versetul de mai sus descrie pactul de pace a lui Israel cu Anticrist, lucru de care Domnul Cristos i-a avertizat in Ioan 5:43 că se va întâmpla. Ce se întâmplă acum are semnificație profund profetică. Israel in prezent cedează gradual presiunilor anticristice arabe, urmând ca intr-un viitor să accepte pactul de pace oferit de Anticrist.

Cum au ajuns iranienii asa de aproape de a fi o putere nucleară? 

Asa cum stim, diabolicul ayatollah Khomeini a adus la ruina toate succesele economice ale shahului Iranului. Cum au putut iranienii sa ajunga la asemenea tecnologii nucleare? In primul rand au furat cât au putut si pe urma au fost ajutati de Pakistan si Korea de Nord. Se pune o intrebare si mai acută: de ce puterile lumii vestice, stiind că controlul in Iran a fost luat de islamisti fanatici, totusi i-au lăsat să isi continue programul? Pentru că germanii au rămas antisemiți. Cel mai mare sprijinitor al Iranului este Germania si Merkel personal. Germanii lovesc in Israel in mod indirect prin Iranieni. Hitlerismul german nu se va vindeca niciodata, de aceea Domnul insusi va pune lucrurile la punct prin evenimentele din cartea Apocalipsa.

Trebuie spus că puterile lumii au fost alături de Germania, lăsând Iranul să devină nuclear.

Strategia islamistilor in manipularea politica a Israelului 

Duhul lui Anticrist prezent in lumea islamică a aplicat urmatoarea strategie. A făcut din Iran o putere nucleară care are ca obiectiv anihilarea totală a Israelului. Evreii in disperare sunt împinși de către amenințarea iraniană la un pact de pace si alianță cu state din regiune. Numai că problema este următoarea; statele arabe din golf sunt tot islamice, puțin diferite, dar la sfârșitul zilei vor fi de partea confraților lor islamiști iranieni. Pentru musulmani, loialitatea față de islam este deasupra oricărei ințelegeri semnate de ei la nivel internațional. Arabii nu trebuiesc crezuți niciodată.

Ce este taqiyah si cum sunt evreii păcăliți de arabi? 

Taqiyah reprezinta strategia de esență a islamului. Când musulmanii nu pot sa cucereasca prin forță, atunci folosesc manipulare psihologica si minciuna pentru a isi implinii obiectivele, forțând bunavointa oponentilor. Statele arabe din golful persic se pare ca vor accepta alianta cu Israelul, dându-le tot felul de asigurari care vor fi abandonate când interesele islamului le va cere. Religia islamica, care este anticrista, are ca scop dominatia mondiala si eliminarea evreilor si crestinilor. De aceea Merkel, Macron, si alti lideri europeni vânduti lui Anticrist, îi lasă pe islamisti să transforme Europa cu rămășite creștine, intr-o colonie islamică. Să nu ne facem iluzii, elita Europeana urăște crestinismul tot atât de intens ca si islamistii, dar folosesc mâna islamistilor impotriva crestinismului European.

De ce arabii nu trebuiesc niciodată crezuți indiferent de asigurările sau măgulirile care le oferă crestinilor

Doamna Sania Hamady este o libaneză venită in America de mult timp, are un doctorat de la Chicago, a devenit cetățean American, si din 1957 a fost profesoara de relatii umane la Universitatea Miami din Florida. Iată câteva lucruri care le spune despre temperamentul si caracterul arabilor:

  • Arabii sunt gazde generoase, prieteni devotati si persoane pline de curtuazie dar toate acestea sunt manifestari nesincere pentru ca ei asteapta ca sa primeasca inapoi cel putin cat au dat
  • Ospitalitatea si manierele sunt doar de fațada
  • Ei se manifesta ostentativ, disimuleaza si mint pentru atingerea scopurilor lor, iar minciuna este vazuta ca o virtute a islamului (taqiyah) 
  • Islamul ii face pe arabi fatalisti, suferinta este normala, bucuria este nenaturala, iar resemnarea este obligatorie
  • Arabii ofera argumente inflorite dar nu au precizie in gandire
  • Religia este mai importanta decat patriotismul si clanul mai important decat natiunea
  • Nimic nu este constant in mintea araba
  • Ei nu sunt niciodata punctuali, si se asteapta ca ceilalti sa intarzie ca ei
  • Islamul a agravat caracterul si temperamentul arabilor

Iată cu cine vor să facă pact evreii! Aviz amatorilor dintre români 

sursa: https://ioan8.wordpress.com/2019/10/07/o-greseala-capitala-a-israelului/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.