Dan Puric: A nu dona pentru ActiveNews înseamnă să fii coparticipativ la marea și sinistra ofensivă făcută împotriva neamului tău! Alege!…Eu donez!

Campania de donații pentru susținerea siteului nostru este în plină desfășurare și i-a atras atenția marelui actor și artist român, Dan Puric.

Acesta a anunțat că va dona și el pentru ActiveNews și îndeamnă pe toți cititorii noștri să o facă. Iată mesajul său:

„A dona pentru ActiveNews înseamnă a dona pentru Adevăr! Înseamnă a dona pentru curajul cinstei sufletești ce nu s-a pierdut cu firea într-o lume degradată de minciună! Înseamnă a dona pentru forța mărturisirii publice, făcută curat și puternic, fără nici o concesie „intoxicatiei publice” ce ne sufocă pe zi ce trece. A dona pentru ActiveNews înseamnă că încă mai știm să ne apărăm condiția de român și creștin! A nu dona înseamnă să fi coparticipativ la  marea și sinistra ofensivă făcută împotriva neamului tău! Alege!!!…Eu donez!” – Dan Puric

Publicistul Iulian Capsali a făcut și el, un apel public, pentru sprijinirea siteului ActiveNews.ro. Până acum, am strâns 4.061 euro, din cei 75.000 de care avem nevoie. Detalii despre modul în care puteți dona găsiți accesând acest link sau citind textul de la finalul articolului.

Sursa:  activenews.ro 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.