Massmedia tace, ca și în cazul răspândirii cancerului anal la homosexuali

Transgenderi din toate țările, treziți-vă!

CDC recunoaşte că HIV explodează printre femeile transgender (transsexuale)…linişte totală din partea aripii de stânga massmedia, exact ca şi răspândirea cancerului anal la homosexuali!

 Este ştiut că SIDA era văzută ca o ”boală a homosexualilor”. Dar acum e şi o boală a transgender-ilor, conform noilor date publicate de Centrul American de Prevenire şi Control al Bolilor (CDC) care arată că o proporţie uimitoare de una din şapte “femei” transgender sunt infectate cu HIV!

Potrivit unei scrisori de la un “drag coleg” de la CDC, din cele 14 procente de femei transgender atinse de boală, marea majoritate sunt fie afro americane / negrese (44 procente) ori hispanice / latine (26 procente). Prin contrast, doar 3% dintre “bărbaţii” transgender au HIV, mai dezvăluie scrisoarea.

Cât despre motivul pentru care aceşti transgenderi au rate disproporţionat de mari de HIV şi SIDA, CDC spune că nu are nicio legătură cu perversitatea lor sexuală sau promiscuitatea. Nu, se presupune că are legătură cu faptul că aceştia “întâmpină obstacole ce le ingreunează accesul la serviciile HIV – cum ar fi stigmatizarea şi discriminarea, angajarea sau cazarea inadecvată şi acces limitat la ingrijire de sănătate primitoare şi susţinută.”

“Abordarea acestor bariere este esenţială pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor transsexuali şi pentru atingerea scopurilor propuse prin iniţiativa federală de eradicare a epidemiei de HIV: Un Plan pentru America,” pretinde în continuare scrisoarea de la CDC.

“Centrul pentru Controlul si Prevenţia Bolilor (CDC) este hotărât să lucreze cu voi pentru a se asigura că toţi transsexualii pot primi toate uneltele necesare pentru prevenirea HIV sau pentru a rămâne sănătoşi dacă au HIV.”

Pentru mai multe ştiri legate de răspândirea agresivă a bolilor incluse în cultul LGBT, asiguraţi-vă ca intraţi pe Gender.news.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) spune că a fi LGBT e normal, dar a te juca pe calculator este o “tulburare”

Citeste mai departe aici

sursa

 

One thought on “Massmedia tace, ca și în cazul răspândirii cancerului anal la homosexuali

  1. Pingback: Massmedia tace, ca și în cazul răspândirii cancerului anal la homosexuali — Revista ARMONIA – Saltmin Media – BLOG CREŞTIN VIOREL-LOGOS2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.