UPDATE2- Monstruoasa coaliție care l-a transformat pe elevul bătut de preot din victimă în acuzat

Vă rugăm, urmăriți AICI o anchetă ziaristică Dela0.ro a cazului băiatului “urecheat” de profesorul de religie!

Citiți și  AICI o variantă a cazului mai puțin cercetată la fața locului.

Caz revoltător într-o comună din județul Botoșani.

Faptele au fost inițial expuse astfel: Un copil de 10 ani ar fi fost  bătut de profesorul de religie pentru că a refuzat să-şi facă semnul crucii. Băiatul de clasa a IV-a este acum internat în spital, iar polițiștii au deschis o anchetă.

Băiatul e în clasa a IV-a la școala din satul Baranca din judeţul Botoşani. Mama copilului povesteşte îngrozită că un vecin i-a găsit copilul speriat, plângând pe marginea drumului, cu sânge curgându-i din ureche. Profesorul de religie l-ar fi bătut pentru că nu a vrut să se închine la sfârşitul orei.

Veronica Bereza, mama copilului: „Când să meargă, o zis faceți cruce, la ieșire și dacă el nu face cruce, el nici nu știe să facă cruce. Și el atunci i-o mai urechit pe unu, doi. Şi a ajuns și la el, băi, fă cruce și el n-a vrut să facă, nici nu știa cum să facă crucea măcar și atunci… l-a luat de amândouă urechile și cum era peretele așa chiar lângă ușă, l-a izbit de trei ori cu capul de perete”.

Copilul a plecat spre casă plângând, speriat şi ruşinat. A fost ajuns din urmă de un vecin care, de milă, l-a urcat în maşină şi l-a dus acasă.

Veronica Bereza, mama copilului: „Când am ajuns acasă, era mi mult leșinat, abia i-am dat cu apă, abia să-l stablizez un pic până vine salvarea. Soțul meu a sunat la salvare”.

Băiatul a fost dus cu o ambulanță la spitalul din Dorohoi, dar pentru că starea lui era gravă, a fost mutat la Spitalul Județean Botoșani. Poliția cât și conducerea școlii au deschis anchete.

Ciprian Manolache, purtător de cuvânt al IȘJ Botoșani: „Şcoala trebuie să cerceteze mai întâi, să facă investigații și ulterior să ne comunice nouă, noi ca ISJ, monitorizăm cazul respectiv și așteptăm zilele viitoare concluziile comisiei de anchetă, dacă se impune sau nu o sancțiune”.

Continue reading  Digi24.ro/

…………………………………………..

Arad24.net: Samuel Caba: Solicităm autorităților statului să ancheteze incidentul dintr-o școală din judetul Botoșani

One thought on “UPDATE2- Monstruoasa coaliție care l-a transformat pe elevul bătut de preot din victimă în acuzat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.