Co-fondatorul Greenpeace acuză: „Cea mai mare înșelătorie din istorie”

Co-fondatorul Greenpeace acuză campania de „spălare a creierelor” dusă de oameni de știință corupți și de corporații care flutură amenințarea „încălzirii globale”

by  Ștefania Brândușă

Co-fondatorul Greenpeace, Patrick Moore, lansează acuzații dure la adresa ecologismului modern, afirmând că așa zisul proces al încălzirii globale este  „cea mai mare înșelătorie din istorie”, prin folosirea ”fricii și a vinovăției”.

Catastrofa climatică este strict o campanie a fricii, mai bine spus frică și vină”, ​​a declarat Moore pentru Breitbart. „Ți-e teamă că-ți ucizi copiii, pentru că îi duci în SUV-ul tău și emiți dioxid de carbon în atmosferă și te simți vinovat că faci asta. Nu există o motivație mai puternică decât cele două.”, spune Moore.

Co-fondatorul Greenpeace explicat modul în care teama și vinovăția sunt influențate de susținătorii schimbărilor climatice:

Frica a fost folosită de-a lungul istoriei pentru a obține controlul asupra minții și portofelor oamenilor, iar catastrofa climatică este strict o campanie a fricii. Nebunia de azi în chestiunea climei este cea mai mare amenințare la adresa Iluminismului care a avut loc de la Galileo încoace. Nimic altceva nu se compară cu asta”, a insistat Moore, asemănând mișcarea ecologistă contemporană cu „un amestec toxic de ideologie, de politică și de religie”.

El a explicat că oamenii de știință sunt cooptați și corupți de politicieni și birocrați implicați în promovarea teoriei „schimbărilor climatice” pentru a centraliza în continuare puterea și controlul politic.

Moore a remarcat modul în care companiile „verzi” parazitează contribuabilii prin reglementări favorabile și subvenții aparent justificate de amenințările acestei teorii, toate  bucrându-se de protecția propagandistică din mass-media.

Așadar, aveți mișcările ecologiste care țes povestiri ce picură frica în public. Aveți ecourile lor răspândite în presă – știri false – prin care se repetă la nesfârșit, tuturor, că își ucid copiii. Apoi, aveți politicienii verzi care cumpără oameni de știință cu bani guvernamentali pentru a „produce” frică sub forma unor materiale științifice. Și aveți și „afacerile verzi”, corporatiștii și tovarășii capitaliști care fac profituri imense de pe urma subvențiilor masive, a scutirilor de impozite și a mandatelor guvernamentale care impun folosirea tehnologiilor eco.  Și apoi, desigur, aveți oamenii de știință care, în principiu, sunt dependenți de subvențiile guvernamentale”, a explicat Moore.

Majoritatea acestor așa-numiți oameni de știință nu fac decât un singur lucru: să producă mai multă frică, astfel încât politicienii să-o poată folosi pentru a controla mințile oamenilor și pentru a-și primi votul de la naivii care cred că doar acești oameni politici le vor salva copiii de ”sfârșitul lumii”,  susține co-fondatorul Greenpeace. ”Nu există nici măcar o fărâmă de adevăr. Este o farsă și o escrocherie”, spune Moore.

Sursa: https://www.activenews.ro/externe/%E2%80%9ECea-mai-mare-inselatorie-din-istorie


2 Doctors Talk Us Through UTIs and Why They Just Won’t Quit

One thought on “Co-fondatorul Greenpeace acuză: „Cea mai mare înșelătorie din istorie”

  1. Pingback: Controversata sfătuitoare a lui Dacian Cioloș, are nevoie de traducător și sfătuitor… – Revista ARMONIA – Saltmin Media

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.