Andreea Bradeanu se luptă din 2009 (pe căi legale) cu Autoritățile din Londra

a37Andreea luptă pentru recuperarea celor 3 copii luați de “Protecția Copilului” !

 

Iată, fiii sunt o moştenire de la Domnul,  rodul pântecelui este o răsplată dată de El.

Psalmi 127:3

Rugăciune pentru David

Andreea Sutton Bradeanu on the Richie Allen Radio Show 2Doamne Dumnezeul nostru, se apropie ceasul când
David implineste 16 ani si autoritatile pot sa-i dea optiunea de a alege unde si cu cine sa traiasca de-acum incolo. Am fost alaturi de Andreea doar un an din cei sapte ani  in care ea a suferit fara copilasii ei. Am văzut pe fața Andreei mai mult curgând lacrimi de durere adanca, chiar insuportabila uneori, si mai putine zambete. Doamne, cata dragoste a dovedit aceasta mama! A indurat umilinta autoritatilor, hartuirea politie si a CPS-ului, inchisoare chiar si dragostea ei nu s-a potolit nici macar o secunda. Ci, tot mai tare a manat-o. Doamne, venim inaintea Ta cu cerinta ca Tu sa ii deschizi calea lui David ca sa vina acasa la mama lui. Descuie inimile de piatra a celor ce au in putere sa decoda viitorul lui David. Si, lui David, deschide-i inima si da-i putere sa lupte impotriva oricaror manevre care l-ar descuraja sau l-ar opri sa ajunga acasa la mama lui. Nimic nu ne este cu putinta decat atunci cand avem ajutorul Tău si in aceste momente iti cerem cu umilință si lacrimi fierbinti ajutorul Tău. Deschide o cale ca fiul care Tu i l-ai daruit acestei mame acum 16 ani sa vina inapoi in bratele ei. Elibereaza-l, Doamne! Iti multumim pentru tot ceea ce faci si ce vei face in dreptul acestei mame si copiii ei iubiti.
(Rodi Agnus Dei)

Londra_Andreia-Sutton-Bardeanu_Naomi-David-si-Victoria-se-lauda-cu-premiile-castigate-la-scoala

Iată cuvintele duioase ale Andreei din acestă seară

 (amintindu-și de seara când aștepta să vină pe lume un băiețel pe nume David):

In seara asta acum 16 ani, eram in spital la Hateg, asteptand ca fiul meu prea iubit sa fie adus pe lumea asta sanatos si in siguranta, fiind la 7 luni de sarcina. A doua zi, dimineata, cel mai minunat fiu pe care l-am asteptat atat de mult, Dumnezeu mi l-a dat la bratul si sanul meu. Maine 28 Ianurie acuma 16 ani, miracolul vietii a fost nascut. Viata de conceptie si de pantec, a luat sfarsit si David, a fost transferat din viata interna in cea externa. ––––

Tonight, 16 years ago, I was in the hospital, waiting for my beloved son, in whom I am well pleased. I was waiting for him to be brought into this life healthy and safe, being at 7 months of pregnancy. The next day, in the morning, the most wonderful son, which I have waited for so long, God has given him into my arms and breast. Tomorrow 28 January, 16 years ago, the miracle of life has been born. Life of conception and of womb, has came to an end and David, has transferred from the inner life to the outer life.

Andreea Sutton

Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s