Erdogan își plantează MINARETELE în tot Occidentul. Până în Statele Unite și Cuba lui Castro!

Moscheea de la București este PRIMUL pas. Urmează Budapesta.

Islamul lui Erdogan face legea în lume…!

Autor: Adrian Pătruşcă

mosque-465x390

Recep Tayyp Erdogan la inaugurarea moscheii din incinta Palatului Prezidențial de la Ankara

Mega-moschea de la Șosea ar putea avea o soră la fel de corpolentă la Budapesta. Aceste proiecte fac parte din planul lui Erdogan de a cuceri și islamiza Occidentul cu complicitatea liderilor locali.

Colosul musulman de la Romexpo, pentru care guvernul Ponta, proaspăt întors în cârje din ospitaliera Turcie, și-a dat acordul, urmează să fie construit pe un teren de 11.000 de metri pătrați și ambiționează să fie „cea mai mare moschee dintr-o capitală europeană”, potrivit muftiului Iusuf Murat. Aceasta va fi finanțată integral de guvernul de la Ankara

„Astfel de decizii sunt nesăbuite, dacă nu chiar antinaționale”, a declarat fostul președinte Traian Băsescu, care a avertizat asupra riscului pe care un asemenea proiect l-ar prezenta pentru securitatea națională:

„Avem o minoritate de 60-70.000 de musulmani, avem moschei la Constanţa, dar să faci cea mai mare moschee din Europa și să aduci 600.000 de studenţi mulsulmani (…) Nu există risc mai mare decât să aduci studenţi musulmani în ţară.”

Băsescu a cerut ca proiectul Mega-Moscheii de la Șosea să fie discutat și respins în Consiliul Suprem de Apărare a Țării.

Continue Reading  EVZ.RO

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.