CURCUBEUL lui DUMNEZEU – Confiscat și ponegrit de o mică grupare de impostóri

Citat-Alexandru-VlahuțăMinciuna stă cu regele la masă…
Doar asta-i cam de multişor poveste:
De când sunt regi, de când minciună este,
Duc laolaltă cea mai bună casă. […]

Şi-i place regelui. E lucru mare
Cum farmecă pe regi Minciuna. Drept e
Că ea, de mult, pe-a tronurilor trepte
A fost cea mai aleasă desfătare. […]

(din poezia 1907 de Alexandru Vlahuță, 1858-1919)

emotionheader

Falsitatea – promovată de UE și țările progresiste!

Se știe că porumbelul alb, steagul alb, astfel de imagini reprezintă puritatea, pacea, blândețea, înțelepciunea (lucruri care vin de la Dumnezeu și care Îl onorează pe Dumnezeu), după cum și curcubeul a venit în lumea noastră ca un simbol și un legământ al lui Dumnezeu. media_rainbow01Iar simbolurile și pecetea lui Dumnezeu nu se cuvin a fi uzitate decât numai de urmașii și discipolii credinței în Dumnezeu, biserica Sa, formată și răspândită peste tot în lume, de acei creștini credincioși care se adună în Numele Lui, onorându-L și cinstindu-L prin viața lor.

Să nu iei în deşert Numele Domnului Dumnezeului tău; căci Domnul nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deşert Numele Lui. (Exod 20:7)

Credem că nu e nici un dubiu că UE și țările nordice (îndeosebi) care promovează  legi care interzic cinstirea lui Dumnezeu în familie, în școală, în instituțiile de stat (Parlament) NU sunt dintre cei care îl iubesc și-L cinstesc pe Dumnezeu, deoarece fac tomai pe dos, ei promovează imoralitatea și LGBT pe orice cale, lucruri contrare dorinței exprese a lui Dumnezeu.

În lumea veche, când Dumnezeu a văzut că răutatea omului era mare pe pământ şi că toate întocmirile gândurilor din inima lui erau îndreptate în fiecare zi numai spre rău.(Geneza 6:6), El a pedepsit omenirea prin potopul de ape în care au pierit toți oamenii, cu excepția lui Noe și  a familiei sale, cele opt persoane și toate perechile de animale urcate în Arca lui Noe (după o pregătire și propovăduire de 120 de ani).

Dar, după potop, Dumnezeu a zis către ei:

Iată, Eu fac un legământ cu voi şi cu sămânţa voastră care va veni după voi; […] Fac un legământ cu voi că nicio făptură nu va mai fi nimicită de apele potopului şi nu va mai veni potop ca să pustiască pământul.” Şi Dumnezeu a zis: “Iată semnul legământului pe care-l fac între Mine şi voi şi între toate vieţuitoarele care sunt cu voi, pentru toate neamurile de oameni în veci: curcubeul Meu, pe care l-am aşezat în nor, el va sluji ca semn al legământului dintre Mine şi pământ. Când voi strânge nori deasupra pământului, curcubeul se va arăta în nor; şi Eu Îmi voi aduce aminte de legământul dintre Mine şi voi şi dintre toate vieţuitoarele de orice trup; şi apele nu se vor mai face un potop, ca să nimicească orice făptură.

Curcubeul va fi în nor; şi Eu Mă voi uita la el ca să-Mi aduc aminte de legământul cel veşnic dintre Dumnezeu şi toate vieţuitoarele de orice trup de pe pământ.(Geneza 9:-16)

 Ei înșiși despre  Homosexualitate scriu astfel:  “de abia în 2003 au fost abrogate legile contra tuturor activităților sexuale între persoane de același sex.lgbt-survey De asemenea, și în Statele Unite, nu mai devreme de 2003 Curtea Supremă a abrogat toate legile contra “sodomiei”. În China nu există nicio lege împotriva relațiilor homosexuale, dar participanții sunt deseori condamnați ca “derbedei”, fapt ce poate duce la pușcărie și la “reeducare”. […]

Homofobia este termenul prin care se definesc atitudinile și sentimentele negative față de gay și lesbiene sau aversiunea față de homosexualitate în general.” (https://ro.wikipedia.org/wiki/Homosexualitate). 

  Dar e normal a dezavuá (a osândi, a dezabroba) faptele reprobabile despre care ai cunoștință, altfel cum se mai poate îndrepta, cum va ști omul pe ce cale să apuce? E adevărat că e vorba în ultimă instanță de educație, de cultură, de conștiință. Judecați singuri ce e de spus, ce e de făcut. Deoarece aceeași oameni și aceleași instanțe de “judecată” care au dat legi favorabile pentru homosexualitate (LGBT), tot ei se fac luntre și punte pentru a se  legifera peste tot în lume eutanasia (suicidul), zoofilia, pedofilia și incestul.  Dar ce vor face cei care sunt duși de nas, ca turmă, prin  lipsă de vigilență și de responsabilitate? Societatea și oamenii ei  se fac “vinovați” de binele sau de răul promovat în lume prin nebăgare în seamă.

Transspeciismul e încă o dovadă a colapsului ratiunii omului postmodern, mereu in cautare de ceva nou, netraditional, bizar, ceva care să-i stimuleze interesul si să-i contracareze plictiseala. Cu ceva saptamâni in urmă am citat din Isaia 5 unde Dumnezeu atentioneaza impotriva oamenilor care socotesc binele rău si răul bine, dulcele amar si amarul dulce. “Socoteala” aceasta se proceseaza la nivelul mintii. Involutia mintii omului postmodern se reflecta in denaturarea umanitatii lui. Evolutionismul pretinde ca fiinta umana a evoluat din animale, iar transpeciismul ca fiinta umana “evolueaza” in animale. Cazurile lui Thwaites si Foster, insa, nu sunt izolate in istorie. Biblia numeste acest fel de gandire un rezultat al “mintii blestemate” al omului care a transformat creaturile (adica animalele) in zeitati.  (Transspecism – Omul care se socotește ca fiind animal)

Dar să presupunem că în fond au dreptate cei cca 2% de  LGBTiști din populația lumii, iar cei 98% de oameni heterosexuali, normali – cum prezenta un profesor de filosofie definiția stării de sănătate – să se înșele. Dar cei 2% vor să fie apreciații,LGBT_Proud_Sig ca fiind „Socrate” și „Alexandru cel Mare” ai societății lumii contemporane, gânditorii de marcă și conducători de imperiu,  căci și autenticii Socrate și Alexandru fuseseră (zic ei) … homosexuali?! Astfel, ei își justifică în fel și chip,  deviațiile de comportament. Iar marea masă a populației lumii, sunt dezaxații, cei care secole la rând au diagnosticat ca boală psihică, comportamentul anormal al câtorva oameni, încadrare prescrisă de medici de renume mondial și de mai toți medicii de până la a doua jumătate a secolului XX.

În timp ce CEDO și ONU încă mai dau verdicte statornicite în timp, cum hotărăsc și referendurile consumate în unele țări, sau atitudinile ca  aceea a Poloniei, delimitându-se de trendul artificial  promovat și impus de Belgia și țările  U.E.. Țările nordice au eradicat sărăcia  (în masă), dar au legiferat imoralitatea, ridicând-o la rang de lege, căutând îngroparea (cu orice preț) familiei (bărbat +femeie + copii),  a credinței creaționiste, și a rolului important al religiei creștine în istorie și progres. Dacă ateii lumii se bazează pe haos, pe big-bang, pe întâmplare și evoluționism, iată că acum vor să înalțe și să instaureze un punct de vedere minoritar și imoral, ca lege, susținut prin proptelele false, prin deziderate neadevărate, îngrădind tot mai mult libertatea de expresie și de conștiință.

Comportamente homosexuale, bisexuale și transgen se întâlnesc la anumite specii de animale  .[213][214][215] Astfel de comportamente includ curtarea, afecțiunea, formarea de perechi și îngrijirea de pui,[216] fiind întâlnite la scară largă; o trecere în revistă din 1999 a lui Bruce Bagemihl arată faptul că acest comportament homosexual a fost observat la un număr de 1.500 de specii de animale,[217]

Oile: Aceasta este una dintre speciile unde comportamentul exclusiv homosexual a putut fi evidențiat. Un studiu american a demonstrat științific că 8% dintre berbeci sunt atrași exclusiv de alți masculi. Cauza a fost descoperită într-o porțiune a creierului, care la berbecii homosexuali era mai puțin dezvoltată decât la ceilalți. (https://ro.wikipedia.org/wiki/Homosexualitate

De fapt, pe scurt, e vorba de lobul frontal. Cât de dezvoltat e, dacă e normal sau nu. Nu e timpul aici să transcriem integral  ce spune știința și practica experimentală, în acest sens. Cum un om normal, dar accidentat la lobul frontal (boală) își schimbă complet atitudinea și viața. La fel, dacă e bombardat cu muzică rock, cu decibeli, o poate lua razna. În timp ce o muzică clasică de Mozart sau Beethoven îi echilibrează în mod armonios viața. Probabil la fel acționează și “educația” și “cultura”, cum te alimentezi, contează!

După cum se știe,  exponenții  LGBT tind să elimine definirea de sex sau de gen la nașterea copilului, cum este normal și a fost normal de secole.  Pentru a distruge tradiția familiei, educația și cultura clădită pe această bună filieră, pentru ca omul să poată hotărî  în mod arbitrar, când va dori el,  unde să se încadreze ca gen?! Ba mai mult, ei înclină a scoate și definirea  umană, a omului,  preferând o atestare animalică!

18.Căci mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer peste toată fărădelegea si peste toată nedreptatea oamenilor carețin nedreptatea drept adevăr. […] 21. Pentru că, cunoscand pe Dumnezeu, nu L-au slavit ca pe Dumnezeu, nici nu I-au multumit, ci s-au rătăcit în gândurile lor si inima lor cea nesocotită s-a întunecat.
22. Zicând că sunt ințelepți, au ajuns nebuni.
23. Si au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu asemanarea chipului omului celui stricăcios si al pasarilor si al celor cu patru picioare si al taratoarelor.
24. De aceea Dumnezeu i-a dat necuratiei, după poftele inimilor lor, ca să-si pângărească trupurile lor între ei,
25. Ca unii care au schimbat adevărul lui Dumnezeu în minciuna ș s-au închinat si au slujit făpturii, în locul Făcătorului, Care este binecuvântat in veci, amin!
26. Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci și femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii;
27. Asemenea si bărbații lăsând rânduiala cea după fire a părții femeiesti, s-au aprins in pofta lor unii pentru altii, bărbați cu bărbați, săvârșind rușinea și luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.
28. Si precum n-au incercat sa aiba pe Dumnezeu in cunostinta, asa si Dumnezeu i-a lasat la mintea lor fara judecata, sa faca cele ce nu se cuvine.
29. Plini fiind de toata nedreptatea, de desfranare, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de inselaciune, de purtari rele, barfitori,
30. Graitori de rau, uratori de Dumnezeu, ocaratori, semeti, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, nesupusi parintilor,
31. Neintelepti, calcatori de cuvant, fara dragoste, fara mila;
32. Acestia, desi au cunoscut dreapta oranduire a lui Dumnezeu, ca cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai ca fac ei acestea, ci le si incuviinteaza celor care le fac. (Epistola catre Romani 1:18-32)

Deci acești oameni – adepții LGBT – au ajuns precum sunt unele animale (5…8% dintre ele), au un comportament nepotrivit, comportându-se animalic, rușinos și egosit. Iar acum vor să zică că așa e normal, și vor și legi privilegiate.

Ce ziceți? Oamenii se tem de mizerie, de mâncăruri nespălate, de murdărie, dar de grozăvia murdăriei maxime, anale, zic că e normală,  bună de … te lingi… pe buze!

Omul (LGBT-ist), ca orice om grijuliu, se teme de E-uri (Aditivii alimentari sunt substante chimice adaugate in diverse produse alimentare pentru a le imbunatati aspectul, gustul sau a le prelungi termenul de valabilitate. Litera “E” simbolizeaza faptul ca au fost testate minim 6 ani si atestate la nivel european. Cu toate acestea, cititi cu atentie ce scrie mai jos si uitati-va de doua ori la ambalaj inainte sa mancati ceva!), dar nu se teme de mizeria promovată pe “piață” prin accesarea murdăriei din … Anus-uri, care se știe că este izvorul unor boli mortale precum SIDA!

LGBT-iștii, sunt mândri! Ne întrebăm, chiar pentru ce sunt mândri?  Că au performanța (regretabilă) de a  folosi un organ murdar, ca multifuncțional, împotriva firii naturale și a lipsei igienei de care are omul nevoie?

*

Există și un proverb românesc, dar și un rondel

Rondel

Prostul, dacă nu-i fudul,
Parcă n-ar fi prost destul;
Are viaţa liniştită
Fiindcă-i mintea odihnită;

Orice lucru-i o ispită,
Este prost, dar şi credul;
Prostul, dacă nu-i fudul,
Parcă n-ar fi prost destul;

Fruntea-i arde ca o plită,
Neuronu-i un pendul
Ce se mişcă somnambul
Cu o mină plictisită;

Prostul, dacă nu-i fudul…  (rondel de Dumitru Râpanu)

__________________________________

Cititi si:

De ce au confiscat curcubeul?

Săptămâna PRIDE – Sub semnul familiei?

Advertisement

3 thoughts on “CURCUBEUL lui DUMNEZEU – Confiscat și ponegrit de o mică grupare de impostóri

  1. Pingback: Săptămâna PRIDE – Sub semnul familiei? | ARMONIA MAGAZINE - USA

  2. Pingback: Comportamentul homosexual — născut, dobândit sau alegere liberă? – Revista ARMONIA – Saltmin Media

  3. Pingback: Când Anusul e fofosit și în scopuri “curate”: Portugalia a legalizat adopția de copii pentru cuplurile „căsătorite” de homosexuali și surogația maternă – Revista ARMONIA – Saltmin Media

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.