DANIEL BRANZEI: Mici minuni cotidiene

Triple+Digit+Heat+Wave+Hits+Southern+California+JMTpwGknmxmlZilele trecute a fost caniculă de iad în Los Angeles! Un val de căldură a chinuit milioane de oameni. Din cauza consumului uriaș de curent, câteva transformatoare centrale au sărit din circuit. (119 grade Fahrenheit = 48,5 gr. Celsius)

Casa în care locuiesc părinții noștri a rămas fără curent. Valer, ginerele nostru, a verificat toate siguranțele, a sucit toate întrerupătoarele, dar n-a reușit nimic. L-a sunat pe Vasile Băieș, care are o companie de electricitate, să vină să facă ceva. Urgența era mare pentru că într-una din camere, Traian Ban, tatăl soției mele, fiind aproape de marea plecare dincolo de neánt, era pe oxigen. …

Inexplicabil, una din prizele casei a funcționat și generatorul de oxigen nu s-a oprit. Foarte târziu, spre dimineață, electricienii de la municipiu au reparat defecțiunea și curentul din cartier a revenit la normal.

Rămâne însă o întrebare: “Cum se poate explica faptul că o priză a continuat să lucreze într-o casă dintr-un cartier fără electricitate?!

Vasile Băieș a bâiguit ceva despre existența a trei faze și o posibilă conexiune inexplicabilă la …, dar s-a lăsta păgubaș, clasificând și această întâmplare în categoria acelor mici minuni cotidiene pe care le face Dumnezeu din când în când pentru copiii Săi preaiubiți.

Sursa: https://barzilaiendan.com/2016/06/22/mici-minuni-cotidiene/

One thought on “DANIEL BRANZEI: Mici minuni cotidiene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.