Ce poate face Biblia pentru mine?

OXYGEN Volume 10

Poate ca te-ai întrebat: «Ce poate face Biblia pentru mine?» – Va da un răspuns mulțumitor tuturor acelor întrebări pe care inima și conștiința le ridică atunci când te gândești la responsabilitatea pe care o ai față de Creatorul tău.

Biblia este o descoperire a inimii lui Dumnezeu față de inima ta. Indiferent cine ești și cu ce te ocupi, ea este cea mai potrivită pentru a răspunde nevoilor tale.

Biblia nu are nevoie de ajutor omenesc pentru a te convinge că este Cuvântul lui Dumnezeu, la fel cum soarele nu are nevoie de o lumânare pentru a dovedi că strălucește. Lumina lui este toată dovada de care este nevoie. Dacă vrei să știi că soarele strălucește, privește-l. Dacă te uiți la soare și nu poți vedea că strălucește, înseamnă că ești orb.

Dacă citești Biblia și nu vezi că este Cuvântul lui Dumnezeu, este din cauză ca ești orb spiritual (1 Corinteni 2.14). Dar, dacă îl vei ruga pe Dumnezeu, cu sinceritate, să-ți deschidă ochii, El o va face.

Atunci vei vedea că Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu și Îl vei auzi pe Dumnezeu vorbindu-ți pe limba ta, ca să-L poți înțelege. Este trist să nu-L cunoști pe Dumnezeu când ai din partea Lui o descoperire la fel de limpede ca lumina soarelui la amiază.

Biblia va face pentru tine ce a făcut pentru milioane de oameni ca tine de-a lungul secolelor. Te va convinge de dragostea lui Dumnezeu pentru tine și de nevoia ta de un Mântuitor (Ioan 3.16).

Îl va face pe Domnul Isus Hristos atat de frumos si de dorit pentru inima ta flamânda, aratandu-ti viata Lui minunata, jertfa Lui pe cruce pentru pacatele tale, Invierea Lui triumfatoare din morti si Inaltarea Lui la cer, incat nu vei mai avea liniste pâna când nu te vei increde in El ca in Mântuitorul tău.

Te va invăța cum să trăiesti si cum să mori spre slava lui Dumnezeu si îți va umple inima de bucurie, acum si pentru totdeauna.

Autor: F W C Wurst

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.