Ce se ascunde în spatele moscheii de la București!

Iacob PuscasTAXI și Guvernanții de la București NU rezonează cu Marea Catedrală Ortodoxă de la București – Dar înghit pe nemestecate Marea Cămilă islamistă de la  Ankara!

“Vocea Patriotului Nationale”

Autor: Deputat Iacob Puscas, Prof. Costel Neacsu  Publicat: 23/04/2016

Nu întâmplător acum, când suntem obligați să asistăm neputincioși la descreștinarea Europei printr-o ciocnire a civilizațiilor care va conduce nu doar la animalizarea oamenilor și umanizarea animalelor, ci și la apusul democrației prin noile reguli impuse de schimbarea forțată a compoziției etnice, sufleorii din spatele cortinei cu siguranță că își freacă mâinile de satisfacție văzând cum – în chiar inima României, la București – se va ridica, pe o suprafață de 11.000 mp, cea mai mare moschee din Europa. Cum nu ne propunem să răspundem la întrebarea de ce oare nu s-ar construi aceasta în Berlin, Londra sau Paris, lăsându-i astfel pe cititorii noștri să tragă singuri concluziile, ne rezumăm doar la a reaminti, acelora care încă au ochi și urechi să vadă și să audă, că ne apropiem vertiginos de momentul ștergerii identității națiunilor, în vederea întronării profețitului biblic Antihrist, prin efortul asiduu al ”campionilor” (laureați) punerii în aplicare la scară continentală a Planului anarhico-rasial Kalergi.

 Astfel, fără să înțeleagă resorturile ascunse care ne expun ca neam, sau și găsit o puzderie de trâmbițe mioritice care, în disprețul față de credința noastră națională, să ne dojenească ”intoleranța” de a accepta ”beneficiile” transformării țării într-o ”oază” multireligioasă, multiculturală, unde exilarea românilor și strămutarea de felurite etnii vor face posibilă, într-o preconizată descompunere a României prin regionalizare și măsuri antidemografice, coexistența unor rase umane incapabile să mai discearnă diferențele dintre Biserică, moschee, sinagogă și… templu pentru sataniști!

 Partea bună a lucrurilor, chiar dacă vom vedea cum ”se va ridica neam peste neam și împărăție peste împărăție” (Mt. 24, 7), constă în aceea că acum ne confruntăm și mai intens cu ”începutul durerilor” (Mc. 13, 8) și  bineînțeles cu separarea grâului de neghină.

Sus inima, români!

___________________________________

Sursa: Stiripesurse.ro

Foto: http://newsnetcrestin.blogspot

budapesta

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.