Colegiu din Capitală – Muzica rock are un mesaj ascuns al versurilor lor, „Satan este Dumnezeu”

13787-MLB20080427120_042014-CDupă incendiul izbucnit în clubul Colectiv din Capitală, în timpul unui concert rock, profesorii de religie de la Colegiul ”A.D. Xenopol” din București le explică elevilor că muzica rock are efecte deosebit de grave asupra lor, întrucât ea pregăteşte acceptarea de către omenire a Satanei.

„Propaganda care se face rockului face parte din planul de pregătire a unei noi ere în care toate religiile monoteiste să fie inlocuită cu o religie unică, New Age. Această nouă religie pregăteşte acceptarea de către omenire a unui Mântuitor nou, Anti-Hristos, pe motiv că el va rezolva totul”, arată un material redactat de profesori, împărţit elevilor şi distribuit pe Facebook.

De asemenea, cadrele didactice au mai scris că structura muzicii rock vine din ceremonia voodoo şi că mesjul „Satan este Dumnezeu”  este unul din mesajele ascunse în versurile cântecelor.

„Paul Mc Cartney a declarat că nimeni dintre noi nu crede în Dumnezeu. Black Sabbath într-un disc au spus: Isus tu ești urâtul. KISS într-un disc a scris: Diavolul este Dumnezeul tău. Dumnezeul rockului va fura sufletul tău curat. Rolling Stones cânta “Sympathy for the Devil”, adică “Simpatie pentru diavol”, care este imnul sataniștilor”, mai arată materialul citat.

Totodată, profesorii susţin că muzica rock are multe denumiri diabolice. Astfel, literele inițiale ale trupei AC/DC înseamnă antichrist/moarte pentru Cristos,  iar literele inițiale al formației KISS înseamnă regi în slujba lui Satan.

Biserica Ortodoxă Română și Patriarhul Daniel au fost puternic contestați în ultimele zile și în stradă și pe rețelele de socializare, din cauza reacției întârziate pe care au avut-o după tragedia din Colectiv. Preoții au organizat prima slujbă abia după patru zile de la tragedie, nu au ținut o slujbă de pomenire la Clubul Colectiv, iar Patriarhul Daniel a reacționat nervos în fața întrebărilor jurnaliștilor și a declarat că oamenii ”ar trebui să vină la biserică nu la club”.

După ce zeci de mii de oameni au scandat, miercuri seara, în toată țara ”Jos Patriarhul” și ”Vrem spitale, nu catedrale”, Patriarhul Daniel le-a cerut iertare tinerilor, joi, “dacă unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lămuritoare sau au fost răstălmăcite”.

Incendiul din clubul Colectiv din Capitală a izbucnit vineri, în timpul unui concert rock, al formaţiiei „Goodbye to Gravity”. În urma tragediei, 32 de oameni au murit, iar alţi 200 au fost răniţi.

*

Sursa: http://www.romanialibera.ro/societate/educatie/profesorii-unui-colegiu-din-capitala–muzica-rock–propaganda-pentru-acceptarea-satanei–398751

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.