Mircea Badea, mesaj DUR dupa incendiul din clubul Colectiv: “O să crăpam exact ca ăia de pe Titanic: cretini, țopăind, dând like”

Mircea BadeaMircea Badea a scris, într-un mesaj postat pe internet, că este oribil ce s-a întâmplat în Club Colectiv, iar “centrul vechi este o bombă cu ceas. Un loc foarte periculos din multe puncte de vedere“.

Într-o postare ulterioară pe blog, intitulată “In cazul unui cutremur suntem pa”, Mircea Badea a vorbit despre faptul că “societatea românească atât poate“. “Nimic mai mult. Doctorii si salvatorii au fost eroici dar nu pot fi miraculosi. Atâtea spitale avem, atâția medici au mai ramas, atâta infrastructura de interventie mai e. De ce? Pentru ca nici nu vrem altceva. Nu suntem interesati”, spune Mircea Badea.

Ne preocupă in exclusivitate feisbucul, serialele cu ghiorlani, emisiunile cu cântăcioși si bucătari, scandalurile între maneliști si țuțe nespălate care put a brânză. Atât. Mestecăm clisee inepte din sculare in culcare, ne izmenim ipocrit, cultivăm o atmosfera tampa, de rumegătoare. Societatea noastră nu poate mai mult pentru că nu vrea.

Abuzurile din justitie nu ne interesează, codul fiscal nu ne priveste, distrugerea totala a capitalului autohton ne bucură, statutul de colonie ne relaxează. In rest, dă-i cu berica si cu manelica. Cu feisbuc si cu Leo. Cu bicla si centrul vechi. Culareala si prosteala. Nimic de substanță. Nicio rigoare. Trepanarea si iresponsabilitatea la rang de legi supreme. Dilaila eterna. De fapt, nu, nu eterna. Pana cand vine realitatea cu nota de plata: in general letală.

Apropo de plată: suntem din ce in ce mai putini ăștia care plătim taxe. Nici asta nu ne intereseaza. Lasa asa. Ne apară Arsenie Boca 2.0
O să crăpăm exact ca ăia de pe Titanic: cretini, țopăind, dând like. Icebergul vine sigur. E pe drum“.

Sursa: http://jurnalul.ro/stiri/observator/mircea-badea-mesaj-dur-dupa-incendiul-din-clubul-colectiv-o-sa-crapam-exact-ca-aia-de-pe-titanic-cretini-topaind-dand-like-700055.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s