În Club Colectiv BUCUREȘTI: Lansarea albumului „Mantras of War” , cu una din piese „The Day We Die”

 

schema.0hcuod43nt

TRISTĂ COINCIDENȚĂ:   incendiul a izbucnit tocmai când formația românească de  muzică Goodbye To Gravity își lansa melodia „The Day We Die”  – ZIUA ÎN CARE VOM MURI… ȘI AU MURIT… 27 de tineri și au rămas zeci de răniți – la Club Colectiv din București, în ritmul notelor și cuvintelor macabre care o însoțeau, chiar în momentele fatalului eveniment!  

*

explozie-club-bucurestiUn tânăr care s-a trezit în spital cu mama lui lângă el, a exclamat: «Am văzut iadul, mamă!» (AICI)

Mărturiile celor care locuiesc lângă clubul Colectiv: „Când am ieşit afară, era ca la război! Curgeau pieile de pe ei!“

Incendiu în Club Colectiv. Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, chitariştii Goodbye to Gravity, au murit

Mărturiile cutremurătoare: „Mă căţăram pe cadavre şi încercam să ies“. Medic: „Din 77 nu am mai văzut aşa ceva”

*

img_0539

Teofil Gavril: Totuși, prea se leagă cu o dimensiune spirituală acest incident. Iertată-mi fie bănuiala, dar dracii nu erau deloc lipsă de la un asemenea eveniment. Formația Goodbye To Gravity își lansa albumul „Mantras of War” în Club Colectiv, una din piese numindu-se „The Day We Die”. Unii martori susțin că tocmai acea piesă se cânta la momentul declanșării incendiului.

Vom putea să refuzăm o asemenea ipoteză, vom alege să refuzăm că e o putere demonică acolo. Vom putea alege să credem că e doar o conjunctură nefericită, realitatea este că dimensiunea spirituală a incidentului nu poate fi ignorată. Voi rămâne cu gândul că „dracu i-a luat din viață pe acei copii”.


club.ndl0xks3fgTreziți-vă tineri la realitate, treziți-vă părinți. Avem nevoie de Dumnezeu nu de draci, demoni și sărbătorile în cinstea lor. Cântăm despre moarte, cântăm despre sânge, despre groază și nu cântăm ca să plângem, ci ne închinăm prin cântecele noastre. Credem că e artă vorbitul și cântatul pe teme de moarte, dar nu e deloc artă. Le aducem copiii ca jertfă, ne jertfim copiii pe altarele lor. Dumnezeu plânge din cauza asta, Isus a murit pentru salvarea noastră și noi ne jertfim pentru draci. Oare vom înțelege vreodată că Dumnezeu e real și că avem nevoie de El?

Doamne, mângâie pe cei rămași, vindecă pe cei arși și învață-ne că nu e de joacă cu dracii.

Formația avea azi, pe 31, chemare la „Balul Ororilor” pe pagina ei. Invitația suna așa: „Pe 31 Octombrie, lasa frica deoparte si vino sa pasesti in intuneric! Am pregatit pentru tine o petrecere plina cu surprize terifiante, otravuri sofisticate si un concert Live Vița de Vie ce iti va da fiori pe sira spinarii! Vei fi blestemat la distractie la cea mai autentica petrecere de Halloween din capitală!

Sursa: http://crestintotal.ro/2015/10/31/ziua-in-care-vom-muri-si-au-murit-the-day-we-die-se-canta-la-momentul-declansarii-incendiului-27-de-morti-si-zeci-de-raniti/

Foto: http://www.cotidianul.ro

Advertisement

One thought on “În Club Colectiv BUCUREȘTI: Lansarea albumului „Mantras of War” , cu una din piese „The Day We Die”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.