Actorul Denzel Washington – Cum să avem o viață de rugăciune!

actor-denzel-washington-2 Din momentul în care a jucat în filmul “The book of Eli” (“Cartea lui Eli“), actorul Denzel Washington a început să vorbească mai deschis despre credința lui. Recent a ținut a avut o discuție cu un grup de tineri actori în care a subliniat clar importanța rugăciunii, conform portalului Acontecer Cristiano.

Denzel Washington este membru într-o cunoscută biserică penticostală afro-americană. Vorbind despre Biblie el a afirmat “Biblia este ca și o armă de foc. Dacă va sta pe o masă nu va face rău nimănui. Este vorba despre cum o vei folosi“.

În 2012, într-un interviu la Revistă GQ a afirmat că citește Biblia în fiecare zi și a fost botezat cu Duhul Sfânt, vorbește în limbi de mai bine de 30 de ani.

Pentru Denzel, credința și dedicarea sunt secretul succesului său și acesta formulă va funcționa pentru oricine o va încerca în oricare parte a lumii. Ceea ce a atras atenția în interviul lui au fost următoarele cuvinte: “Eu vă rog că în fiecare seară să așezați papucii voștri sub pat. Așa când va treziți, trebuie să îngenunchiați că să îi găsiți. În timpul acela în care sunteți în genunchi, luați-va timp să îi mulțumiți lui Dumnezeu pentru harul Lui.”

După ce a spus că se roagă în fiecare dimineață, a recunoscut că este un om bogat, dar viață lui nu este fondată pe asta. “Am avut această binecuvântare și aș putea să câștig în continuare mulți bani dar nu voi putea lua nimic cu mine, la fel nici tu. Deci nu este vorba despre cât ai, ci despre ce faci cu ceea ce Dumnezeu ți-a dăruit.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.