AFR “Editie speciala” – solicitare voluntari europarlamentare 2014

PeterCosteaLibrarySOLICITARE VOLUNTARI EUROPARLAMENTARE 2014

Va spunem La Multi Ani si un An Nou Fericit!

Emitem astazi, o editie speciala AFR solicitind voluntari pentru campania alegerilor europarlamentare a dlui Petre Costea, candidat independent. Multi ani dl. Costea a fost presedintele AFR si impreuna cu colegii lui din Alianta Familiilor si din alte organizatii pro-familie si pro-vita din Romania si Europa, dinsul a promovat valorile familiei crestine si traditionale in forurile decizionale ale Romaniei si Uniunii Europene. Proiectele in care dl. Costea si AFR au fost implicati de-a lungul anilor sunt numeroase si bine cunoscute.

Spre dezamagirea miscarii pro-familie si pro-vita din Romania, majoritatea europarlamentarilor care reprezinta Romania in Parlamentul European sprijina initiativele anti-familie si pro-avort derulate acolo. Consideram ca este oportun ca intre cei 32 de europarlamentari romani care vor fi alesi in mai 2014 sa fie si unul cunoscut pentru perseverenta promovarii valorilor moral-crestine, din convingere si nu din interes personal. Din 2006 dl Costea a desfasurat o vasta gama de astfel de activitati.

Insa, pentru reusita dlui. Costea si a intregii miscarii profamilie si provita din Romania, este nevoie de un sprijin concret si vast din partea tuturor oamenilor de buna credinta ai Romaniei, fara deosebire de apartenenta religioasa ori etnica. Cum? Devenind voluntari. In ce fel? Incepind din ultima saptamina din februarie si continuind timp de 30 de zile, se va derula o campanie de strans semnaturi in toata tara. In conformitate cu legile Romaniei, un candidat independent are nevoie de 100.000 de semnaturi pentru a fi pus pe buletinul de vot, iar la alegeri va avea nevoie de 3.2% din voturile valabil exprimate.

Exista sanse reale de reusita,  dar numai cu si prin implicarea a sute de voluntari. Adica si a dvs., a celor care cititi aceste rinduri.

Nu in ultimul rand, adresam acest apel si tinerilor. Daca doriti o cariera in viata publica, un voluntariat ori un proiect de anvergura pe care sa-l puneti pe CV-ul vostru, experienta sau sa faceti parte dintr-o campanie vasta, vibranta, bine pusa la punct, va rugam sa va alaturati ca voluntari.

Avem nevoie de ajutor la strangerea semnaturilor. Va fi realizata la nivelul fiecarui judet o organograma cu persoanele care doresc sa se implice. Cei binevoitori sunt rugati sa ne comunice numele intreg, profesia, numarul de telefon si localitatea in care locuiesc. Va vom adauga la lista voluntarilor pe judete. Ne puteti confirma dorinta de a ajuta la adresa electronica AFR: office@alianta-familiilor.ro.

Adunarea semnaturilor nu va implica mult efort. Veti fi rugati sa luati legatura cu liderul de judet si vi se va spune ce va trebui sa faceti. In esenta va vom ruga sa distribuiti tabele pentru semnaturi in parohiile, bisericile, blocul in care locuti, vecini, rudenii si prieteni, iar dupa strangerea semnaturilor sa le inminati liderului de judet.

Impreuna vom izbuti. A venit vremea sa implinim vorba cu fapta si sa promovam valorile nu doar din afara asa cum am facut-o pina acuma, ci si din interior, adica din randurile Parlamentului European.

Sunteti invitati sa vizitati situl de campanie la www.costea-parlamentuleuropean.ro. Directorul de campanie e dl Adrian Petrice (din Cluj), iar telefonul dinsului este 740 167 807.

Precizare: Precizam ca Alianta Familiilor nu este o organizatie politica si nici nu este afiliata unei miscari religioase. Continuam sa fim ceea ce am fost de la inceput: o organizatie apolitica a societatii civile care promoveaza valorile familiei in spatiul public prin toate mijloacele legale disponibile intr-un stat de drept. Candidatura dlui Costea este una independenta. Dl Costea nu este afiliat politic. Dupa mai 2014 AFR va continua sa-si mentina aceleasi pozitii ca organizatie a societatii civile.

O ultima rugaminte: va rugam sa transmiteti mai departe acest mesaj prietenilor dvs. cu rugamintea de a deveni si ei voluntari. Deasemenea sa-l postati pe site-urile dvs. Electronice.

PROGRAMUL DLUI COSTEA

In perioada 12-19 ianuarie dl. Costea va avea intruniri cetatenesti cu cetatenii si reprezentanti ai societatii civile din Romania si Belgia. Sunteti si dvs invitati. Programul este urmatorul: Arad (ianuarie 13); Salaj (ianuarie 14); Cluj (ianuarie 14); Timisoara (ianuarie 15); Hunedoara (ianuarie 16); Resita (ianuarie 17); Bruxelles (ianuarie 18 si 19). Cei care doriti sa participati sunteti rugati sa-l sunati pentru detalii pe dl Adrian Petrice, Director de Campanie, la 740 167 807.

Cu mulţumiri, stimă şi respect.

Alianta Familiilor din Romania

www.alianta-familiilor.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.