Ministerul Public și Accept toacă circa un milion de euro pentru implementarea în România a jurisprudenței CEDO privind orientarea sexuală și identitatea de gen

Av. Elena Radu: Asemenea proiecte fac rău chiar comunități LGBT

de  AV. ELENA RADU

Nu știați de ce nu se face nicio sesizare din oficiu și nicio investigație cu privire la ce s-a întâmplat în pandemie? Simplu. Ministerul Public este ocupat cu altele. Nu are timp de prostii. Un proiect pe 2 ani de 937.819 euro. Detalii în link-ul acesta. Eu cred că asemenea proiecte fac rău chiar respectivei comunități pentru că prin campaniile agresive care se fac, nu fac decât sa atragă revolta și repulsia celorlalți. Se pompează bani la greu pentru manipularea psihologica atât a celor din comunitatea respectivă, cât și a celorlalți.

Citiți și: Cora Muntean: Mi-e scârbă de uneltele dictaturii, mai scârbă decât de dictatori. Cum să fii jurm și să primești 50 de lei pe postare?

VIDEO New York Times: CDC ascunde mare parte din datele referitoare la Covid pe care le colectează. Dr. Robert Malone: Aceasta este o fraudă științifică. Noi, poporul, cerem să vedem datele! VIDEO

Nu o sa folosesc termenul ca să nu mă trezesc blocata. 

O sa va spun cum am ajuns la aceasta concluzie personala. 

Într-o zi, acum vreo 3-4 luni, la universitate erau 2 grupuri de tineri (liceeni). 

Un grup vorbea tare, râdea tare, era îmbrăcat strident și prin tot ceea ce făcea încerca să iasă în evidenta. 

Celalalt grup era liniștit, isi vedea de ale lui. 

Am început discuția cu cei din acest grup, pe o cu totul alta tema. 

Am ajuns cu discutia și la acest subiect și le-am zis ca vreau sa le știu părerea. 

I-am intrebat dacă la ei la liceu exista o campanie pro comunitatea respectiva. 

Mi-au zis ca la ei la liceu nu. Insa, exista un liceu în București, de ex, unde peste 60% din   elevi se declara ca fac parte din comunitatea respectiva și ca se duce o campanie, motiv pentru care nici nu au vrut sa pună acel liceu pe lista de opțiuni la admitere. 

I-am intrebat dacă li se par aceste campanii agresive și care era atitudinea lor înainte de a începe campaniile. 

Mi-au răspuns ca nu aveau nimic cu ei, fiecare își vedea de ale lui. Insa, de când au început campaniile cei din așa-zisa comunitate se cred superiori și practic ei se exclud singuri din societate. Ca în realitate, multi nu au nicio înclinație pentru asta. Insa, pentru ca sunt introvertiti și le este mai greu sa comunice și sa socializeze se declara ca fac parte din comunitatea respectiva pentru ca acolo sunt mai ușor acceptati. 

Un licean îmi explica: uitați-vă la ei cum se îmbracă. Sunt neglijenți cu ei, au hainele murdare și rupte, parul în dezordine. Dacă ma duc acum la ei, ma resping. Insa, mâine dacă vin cu haine rupte, murdar și ma duc la ei, ma primesc cu bratele deschise. 

Tot el îmi explica ca prin comportamentul lor încearcă sa iasă cât mai mult în evidenta ca să atragă atenția. 

Am încercat sa discut și cu grupul celalalt. Insa, discutau deja jandarmii cu ei pentru ca în zona se desfășura un eveniment și li se ceruse sa elibereze zona. 

Am discutat cu unul dintre jandarmi care mi-a zis ca în mod special vine acel grup acolo, la universitate, pentru ca își permit sa se comporte cum vor și ca nimeni nu se poate lua de ei, deoarece dacă apare vreun incident sunt jandarmii in zona care sa intervină. 

În urma scurtelor discuții pe care le-am avut, concluzia mea a fost ca nimeni nu avea nimic cu ei pana sa înceapă campaniile prin care sa fie scoși în evidență. 

Toate aceste campanii nu i-au ajutat cu nimic. 

Pe de o parte, i se impune majorității nu numai sa ii accepte, ci sa își și însușească valorile comunității respective, fiind negate valorile majorității. 

Pe de alta parte, cei care se declara ca fac parte din comunitatea respectiva încep sa aibă o perceptie greșită despre propria persoana, considerându-se superiori și crezând ca li se cuvine orice și își modifica comportamentul în societate. 

Asa ca, cel puțin în România, toate aceste campanii de “acceptare” nu fac altceva decât sa provoace ura și repulsia fata de aceasta comunitate.

Nu cred ca urmărește nimeni care este impactul acestor campanii din punct de vedere psihologic. 

Din câte vad totul se învârte în jurul banilor (cum sa se mai cheltuie niște sume), se manipulează psihologic atât membrii acestei comunități, cât și majoritatea pentru a se crea conflicte care nu existau si pentru a se interveni ulterior prin intermediul altor și altor campanii. 

Culmea este ca prin aceste campanii devin victime, fara sa își dea seama, chiar cei pentru care se pretinde ca se intervine pentru a fi “salvati” și “acceptați”. 

Ei sunt manipulati sa își impună valorile majorității sugerandu-li-se falsa idee ca li se cuvine, dar ideea nu vine de la ei. 

Cum romanii, în marea majoritate, nu vor fi niciodată dispuși sa renunțe la propriile valori, probabil toate aceste campanii vor genera din ce în ce mai multe conflicte. 

Dacă Ministerul Public tot s-a găsit sa se implice, ar face bine sa apeleze la niște specialiști în psihologie și sa vadă de unde se trage problema reala a conflictelor.

Continue reading https://www.activenews.ro/stiri/Ministerul-Public-si-Accept-toaca-circa-un-milion-de-euro-pentru-implementarea-in-Romania-a-jurisprudentei-CEDO-privind-orientarea-sexuala-si-identitatea-de-gen.-Av.-Elena-Radu-Asemenea-proiecte-fac-rau-chiar-comunitati-LGBT-172919

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.