Audieri și dezvăluiri extraordinare pe tema vaccinării în Senatul SUA:

CREȘTERE de 1.000% a codurilor de diagnostic pentru probleme neurologice în Armata SUA, infarct – creștere 269%, paralizie Bell – 291%, infertilitate – 471%, avorturi spontane – 300%

de IUSTINA FILIMON

Luni, senatorul american Ron Johnson (republican din Wisconsin) a organizat o dezbatere cu un grup de medici și experți medicali de renume mondial, pentru a oferi o perspectivă diferită asupra răspunsului global la pandemie. Între aceștia, Dr. Bret Weinstein, Dr. Jay Bhattacharya, Dr. Ryan Cole, Dr. Harvey Risch, Dr. George Fareed, Dr. Pierre Kory, Dr. Richard Urso, Dr. Paul Marik, Dr. Aaron Kheriaty, Dr. Robert Malone și Dr. David Wiseman.  Dezbaterea a avut loc a doua zi după marea demonstrație contra Dictaturii Covid de la Washington.

O asemenea dezbatere nu a fost organizată în România, în ultimii doi ani, nici de Parlamentul României, nici de Academia Română, nici de Comisia de Bioetică a Patriarhiei Române. Citiți și Afirmații ȘOCANTE în Parlamentul din Luxemburg. Prof. Christian Perronne: Acestea nu sunt vaccinuri, sunt o batjocură la adresa Științei și a Dreptului. Oricine le aprobă poate fi urmărit penal. Luc Montagnier: Sunt otrăvuri! Ucid! Totul e despre CONTROL

S-a discutat despre: nivelul actual de cunoștințe privind tratamentul timpuriu și spitalicesc, eficacitatea și siguranța vaccinurilor, ce a mers bine, ce a mers prost, ce ar trebui făcut acum și ce acțiuni trebuie întreprinse pe termen lung, se arată într-un comunicat de presă pe site-ul senatorului.

Numeroase dezvăluiri extraordinare s-au făcute auzite în cursul dezbaterii de peste cinci ore, cu ecouri largi în presa americană independentă.Avocatul Thomas Renz din Ohio, într-o declarație făcută sub pedeapsa pentru sperjur cu trei medici militari a dezvăluit că de la începutul vaccinării a existat o creștere de 300% a avorturilor spontane înregistrate în rândul cadrelor femei din Armată în 2021. 

În plus, s-a înregistrat o creștere de aproape 300% a numărului de diagnostice de cancero creștere de 1.000% a codurilor de diagnostic pentru probleme neurologice cât și: infarct miocardic – creștere de 269%; paralizie Bell – creștere de 291%; malformații congenitale (în rândul copiilor personalului militar) – creștere de 156%; infertilitate feminină – creștere de 471%; embolii pulmonare – creștere de 467%. Detalii, mai jos.

Ron Johnson a declarat: „Sper că toți cei care au urmărit acest eveniment recunosc calificările persoanelor care au vorbit astăzi aici. Repet, oamenii din această încăpere au puncte de vedere divergente. Opiniile exprimate aparțin persoanelor care le exprimă. Dar e vorba de experiențe din lumea reală, ale unor oameni care se află în prima linie, care tratează pacienți. Este diferit de tot ceea ce ați auzit până acum, dacă nu cumva i-ați urmărit pe acești oameni în mass-media, încercând să se facă auziți, încercând să transmită publicului american informațiile de care cred că cu toții avem nevoie, pe care le merităm cu toții. Eu sunt mereu în alertă, pentru că sunt acuzat tot timpul că răspândesc dezinformări. Astfel că îmi pot imagina cum va trata presa multe dintre aceste informații. Vor scoate din context mici fraze, vor trunchia și vor încerca să marginalizeze întregul eveniment.

 Tot ce pot să cer este ca telespectatorii să distribuie materialul. Spuneți-le prietenilor voștri, știu că este lung. Este vorba de o dezbatere de cinci ore și nu am atins nici măcar o mică parte din ceea ce trebuie să discutăm. Acest lucru nu ar fi trebuit să fie necesar. Odată ce nivelul nostru de informare și documentare a crescut, noi devenind tot mai puțin ignoranți în legătură cu coronavirusul, COVID, vaccinurile COVID, aceste informații ar fi trebuit să fie făcute publice după fiecare etapă parcursă. Dar nu a fost așa.  

Așadar, repet, tot ce le cer spectatorilor este să aibă o minte deschisă. Să respecte aceste persoane care au plătit un preț enorm din punct de vedere profesional și al reputației. Acești oameni sunt foarte bine pregătiți. Ei vorbesc din experiență.

Trebuie să rezolvăm această problemă. Nu putem permite ca acest lucru să continue. Nu putem permite ca această situație să se repete în viitor. 

Vă mulțumesc din nou că ați venit. Vă mulțumesc că sunteți medici, asistente medicale, academicieni, cercetători în domeniul medical și vă mulțumesc tuturor că ați vizionat acest eveniment. Distribuiți-l și prietenilor dumneavoastră.Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!” 

Continue reading: Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Audieri-si-dezvaluiri-extraordinare-pe-tema-vaccinarii-in-Senatul-SUA-crestere-de-1.000-a-codurilor-de-diagnostic-pentru-probleme-neurologice-in-Armata-SUA-infarct-crestere-269-paralizie-Bell-291-infertilitate-471-avorturi-spontane-300-172331

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.