Consiliul Mondial pentru Sănătate cere oprirea imediată a ‘vaccinurilor’ experimentale Covid-19

de  IUSTINA FILIMON

La finele lunii trecute, Consiliul Mondial pentru Sănătate/World Council for Health, a emis o Declarație prin care avertiza asupra riscurilor serurilor experimentale Covid, făcând, totodată, apel la încetarea administrării și impunerii lor de către guverne, instituții și corporații. Reproducem mai jos textul Declarației, în limba română. 

Citiți și: Vestea bună: COVID-ul s-a fâsâit. Vestea proastă: vine războiul!

NO-VACC REFUZ VACCIN! Demnitate de sportiv: Tenismenul sârb Novak Djokovic, NUMĂRUL UNU MONDIAL, s-a retras de la competiția ATP Cup de la Sydney pentru că nu a acceptat impunerea injecției Covid ca precondiție pentru participare

POLIȚIȘTII ACUZĂ Europol se opune Armatei Roșii a lui Arafat, care a început să verifice oamenii ilegal. Nici pompierii nu sunt de acord cu acest ordin și arată că NU au atribuții de legitimare a cetățenilor

A. CONSENSUL CELOR MAI IMPORTANȚI EXPERȚI DIN LUME
Experți de renume mondial, printre care dr. Paul Alexander, dr. Byram Bridle, dr. Geert Vanden Bossche, prof. Dolores Cahill și dr. Sucharit Bhakdi, Ryan Cole, Richard Fleming, Robert W. Malone, Peter McCullough, Mark Trozzi, Michael Yeadon, Wolfgang Wodarg și Vladimir Zelenko, alături de mulți alții, avertizează continuu lumea cu privire la efectele adverse rezultate în urma injecțiilor experimentale Covid-19; ei avertizează, de asemenea, cu privire la efectele pe termen lung ale acestora, care nu pot fi stabilite deocamdată, deoarece majoritatea studiilor clinice nu se vor încheia decât în 2023, iar unele abia în 2025.
În iunie 2021, dr. Tess Lawrie, co-fondator al Consiliului Mondial pentru Sănătate și membru al Comitetului Director al Consiliului, a descris în mod curajos criza globală și a făcut apel la adoptarea unor măsuri urgente: „Există acum dovezi mai mult decât suficiente, pe baza sistemului [de raportare a efectelor adverse cauzate de vaccinuri – n.n.] Yellow Card [din Marea Britanie], pentru a declara că vaccinurile COVID-19 nu sunt sigure pentru utilizarea la om. Ar trebui făcute pregătiri pentru intensificarea acțiunilor umanitare de ajutorare a celor care au avut de suferit de pe urma vaccinurilor COVID-19, precum și pentru anticiparea și ameliorarea efectelor pe termen mediu și lung”. 

B. DECLARAȚIE
Consiliul Mondial pentru Sănătate declară că este timpul să se pună capăt acestei crize umanitare. Totodată, Consiliul declară că orice implicare, directă sau indirectă, în fabricarea, distribuirea, administrarea și promovarea acestor injecții încalcă principiile fundamentale ale dreptului comun, ale dreptului constituțional și ale justiției naturale, precum și Codul de la Nürnberg, Declarația de la Helsinki și alte tratate internaționale.

C. DATE NECENZURATE
Știm acum că riscul ca un copil să moară din cauza acestor injecții experimentale este de peste o sută de ori mai mare decât în urma îmbolnăvirii de Covid-19. Sportivi injectați, din întreaga lume, se prăbușesc sub ochii noștri. Deși sistemele de raportare sunt limitate și pasive, prin intermediul lor au fost înregistrate milioane de efecte adverse, incluzând decese, paralizii, formarea de cheaguri de sânge, accidente vasculare cerebrale, miocardită, pericardită, atacuri de cord, avorturi spontane, oboseală cronică și depresie extremă.
A se vedea: coronavirus-yellowcard.mhra.gov.uk

A se vedea: vaers.hhs.gov

A se vedea: EudraVigilance | European Medicines Agency (europa.eu)

A se vedea: vigiaccess.org (căutați „covid-19 vaccine”) 

D. MĂRTURII ALE VICTIMELOR
Consiliul Mondial pentru Sănătate ține cont de experiențele și mărturiile victimelor acestui experiment medical mondial și le respectă. De asemenea, declarăm și confirmăm că există tratamente sigure, eficiente și accesibile împotriva Covid-19 și că acestea ar trebui să fie puse la dispoziția tuturor celor care au nevoie de ele.
A se vedea: wewanttobeheard.com

A se vedea: nomoresilence.world

A se vedea: vaxtestimonies.org/en

E. NESIGURE, INEFICIENTE
Studii recente confirmă riscurile asociate injecțiilor experimentale Covid-19. Noile cercetări demonstrează că injecțiile nu sunt nici sigure, nici eficiente, ci, dimpotrivă, sunt toxice. Pe lângă faptul că unele dintre ingredientele cunoscute ale injecțiilor produc vătămări biologice, și mai îngrijorător este riscul pe care îl prezintă ingredientele necunoscute și nedezvăluite, care pot pune în pericol și mai mult sănătatea umană. 

F. ÎNCETARE ȘI RENUNȚARE
Consiliul Mondial pentru Sănătate este obligat, din punct de vedere etic și legal, să emită această declarație, prin care face apel la guverne și corporații să înceteze și să renunțe la participarea directă sau indirectă la fabricarea, distribuirea, administrarea sau promovarea injecțiilor experimentale Covid-19.
Consiliul declară că fiecare bărbat și femeie în viață are datoria morală și legală de a lua măsuri imediate și decisive pentru a opri acest experiment medical fără precedent, care continuă să provoace daune inutile și incomensurabile. 

G. AVERTISMENT PRIVIND RĂSPUNDEREA
Dreptul la integritate corporală și dreptul la consimțământ informat sunt drepturi inalienabile și universale ale omului, care au fost călcate în picioare de ordinele guvernamentale și de cerințele impuse de corporații. Astfel, Consiliul Mondial pentru Sănătate declară că orice persoană sau organizație care participă, direct sau indirect, la fabricarea, distribuirea, administrarea sau promovarea produselor biologice experimentale Covid-19 va fi trasă la răspundere pentru încălcarea principiilor justiției consfințite de dreptul civil, penal, constituțional și natural, precum și de tratatele internaționale. 

DECLARAȚIA ÎN ORIGINAL:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Consiliul-Mondial-pentru-Sanatate-cere-oprirea-imediata-a-vaccinurilor-experimentale-Covid-19-171729

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.