Iulian Capsali: CAD MEDICI PE ALTARUL VACCINĂRII

Medicul neurolog Raluca G, 39 de ani, de la Spit. ,Elias’ a făcut un AVC masiv în timpul nopții, imediat după ce s-a vaccinat cu A TREIA DOZĂ de Pfizer. 

Deși colegii au încercat să facă tot ce se putea ca să o salveze și să diminueze presiunea intracraniană, leziunile sunt mari, iremediabile. Neurologic este compromisă. 

Citiți și: NOI DOVEZI CONFIRMĂ PUTEREA IMUNITĂȚII NATURALE dobândite în urma infectării cu noul coronavirus. Recomandarea Cititorului

Medicii care au luptat pentru viața ei povestesc despre imposibilitatea de a-i curăța arterele (tromboliză) de cheaguri: trombii se refăceau imediat după ce erau înlăturați. Niciun medic nu a mai văzut asemenea putere de refacere a cheagurilor, cu o asemenea virulență. 

Dacă va supraviețui, va fi un corp inert ale cărui funcții vitale vor fi susținute de aparate, o comă prelungită. 
În discuția dintre colegii de breaslă, din care vă redau acest printscreen, se mai vorbește de alte cazuri de medici, din alte spitale, care au suferit efecte grave post-vaccinale.

Totuși, întrebarea care reiese imediat este: DE CE MEDICII TAC?

De ce au lașitatea de a nu recunoaște PUBLIC astfel de cazuri – și sunt sute la nivelul întregii țări – și de ce întrețin această omerta? Ca să nu deranjeze Sistemul? 

Dumnezeule, cum să “te rușinezi” când îți anulezi programarea la a treia doză?! Servești sănătatea publică, pacientul, sau o ideologie medicală care te fagocitează complet – ca în cazul reeducării de la Pitești aplicate tinerilor deținuți politici – in care omul se subsumează bolii? 

Care sunt resorturile psihologice pentru care tocmai ei, medicii care ar trebui să PROTEJEZE VIAȚA, nu recunosc public aceste consecințe post-vaccinale teribile, imediate (vaccinurile genetice fiind EXPERIMENTALE, nu se cunosc consecințele după ani de zile) care SE ÎNTÂMPLĂ SUB OCHII LOR?

De ce trebuie să ajungem ca în Taiwan, acolo unde DEJA MOR MAI MULȚI OAMENI DIN CAUZA VACCINĂRII DECÂT DIN CAUZA COVIDULUI?

Acum nu vorbesc cu trompetele sistemului, medicii – tonomate. Vorbesc cu medicii onești, care văd ce se întâmplă în jurul lor:

DE CE TĂCEȚI?

P.S.: Am lăsat unul dintre prenumele medicului în suferință ca să fie pomenită de toți cei care citesc aceste rânduri, mai ales de preoți. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Sursa https://www.activenews.ro/opinii/Iulian-Capsali-CAD-MEDICI-PE-ALTARUL-VACCINARII-170021

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.