Angajații firmei Johnson&Johnson, producătoare de vaccinuri Covid, nu încurajează injectarea copiilor cu un ser ale cărui repercusiuni viitoare sunt incerte.

Project Veritas face lumină cu camera ascunsă

de Vlad Pârău 

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

Un alt documentar filmat cu camera ascunsă de jurnaliștii de investigație Project Veritas dezvăluie că nici angajații firmelor producătoare de vaccinuri Covid nu cred în eficacitatea acestora și că vaccinarea copiilor e inutilă, ba chiar dăunătoare. Ei spun că nu și-ar vaccina copiii indiferent de presiunile sociale sau politice. Campania de vaccinare la vârste fragede a fost împinsă de la spate nu din rațiuni medicale, ci financiare, se confesează angajații „diavolului” la un pahar de vorbă.

Faceți cunoștință cu Justin Durrant, om de știință, și cu Brandon Schadt, director regional de afaceri, angajați ai gigantului farmaceutic Johnson&Johnson. Ambii fac mărturisiri incredibile în legătură cu vaccinul Covid dezvoltat de propria companie, exprimându-și îngrijorarea cu privire la repercusiunile pe termen lung asupra copiilor.

Jurnalist Project Veritas: Dacă ar fi vorba de copiii d-voastră, i-ați vaccina?
Justin Durrant, om de știință, J&J: Nu cred că au nevoie de el (de vaccin).
Jurnalist PV: Deci, ce ați alege, să facă școală de acasă sau să se vaccineze? 
Brandon Schadt, director de afaceri, J&J: Sincer, nu cred că un copil are nevoie să îl facă (vaccinul – n.n.). Este un copil, e doar un copil – știți? Copiii nu ar trebui să fie nevoiți să facă un afurisit de vaccin, sunt copii, înțelegeți. E vorba de un copil, pur și simplu nu faci asta, știi – nu cu ceva despre care nu știi ce repercusiuni va avea pe viitor. 
Jurnalist PV: Deci, despre ce credeți că este vorba aici? O fi vorba doar de bani?
Brandon Schadt: Politică, bani…
Urmăriți dialogurile complete cu cei doi în filmarea din deschiderea articolului. 

 Citiți și: Reportaj BOMBĂ marca Project Veritas – Medici înregistrați la un spital din SUA: Guvernul NU vrea să arate că nenorocitul de vaccin ESTE O MINCIUNĂ (PLIN DE RAHAT). Am văzut ZECI de REACȚII ADVERSE. Un agent federal spune adevărul
Angajat FDA expus de Project Veritas: Vrea înregistrarea nevaccinaților ca la naziști. VIDEO TRADUS

Sursa https://www.activenews.ro/stiri/Angajatii-firmei-Johnson-Johnson-producatoare-de-vaccinuri-Covid-nu-incurajeaza-injectarea-copiilor-cu-un-ser-ale-carui-repercusiuni-viitoare-sunt-incerte.-Project-Veritas-face-lumina-cu-camera-ascunsa-169654

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.