Elena Radu: Trebuie să stopăm legiferarea certificatului verde și a vaccinării obligatorii. SEMNAȚI PETIȚIA. Dacă nu, vor susține în continuare că suntem de acord

Stimati colegi avocati, 

Multi m-ati contactat in ultimele zile pentru ca ati inteles, in final, ca este groasa. 

Ma intrebati ce e de facut si cu ce puteti ajuta. 

INAINTE DE TOATE, TREBUIE SA STOPAM LEGIFERAREA CERTIFICATULUI VERDE SI A VACC OBLIGATORII. 

Ca sa va pun la curent cu ce e ”pe flux” avem asa: 

1.  proiectul de lege al vacc obligatorii . Il pusesera anul trecut, pe 09 martie 2020, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor (camera decizionala). L-au retrimis la comisie ca sa faca raport suplimentar. 
Din ce bat campii public, raportul ala va fi nasol rau. 
Pot pune proiectul amendat pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor spre adoptare finala oricand. 
Gasiti fisa lui aici http://cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2…

2. proiectul de lege privind introducerea certificatului verde la nivel național.Fără să aibă legătura cu scopul OUG nr. 68/2021, Comisiile  Senatului au băgat amendamente in proiectul de lege privind aprobare OUG 68/2021 si au completat legea nr. 55/2020. (nr inregistrare la senat L278/2021).Cititi art 4 ind 1 alin 3 si va ingroziti . 
Senatul a aprobat legea pe 22 septembrie 2021 si este trimisă la Camera Deputatilor, camera decizionala. (nu am gasit inca nr de inregistrare la Camera Deputatilor). 
Gasiti fisa de la Senat aici: https://senat.ro/legis/lista.aspx?nr_cls=L278&an_cls=2021

3. Proiectul de lege privind aprobarea OG nr. 19/2021 (tichete de masa si loterie vaccinare).Si in asta simt ca vor sa bage ceva, față de cum a stat treaba prin comisii. 
Nu a fost inca postat raportul comisiilor si nu a fost supus votului senatului (prima camera) . 
Gasiti fisa aici: https://senat.ro/legis/lista.aspx?nr_cls=L335&an_cls=2021

Cam astea sunt proiectele de lege cu care ”se joaca”. 

DACĂ VRETI SA AJUTATI, CE AVETI DE FACUT?

FACETI OPINII JURIDICE: DE CE NU VACC OBLIGATORII SI NU CERTIFICATULUI VERDE?
POSTATI-LE PE PAGINILE VOASTRE. 

Trimiteti-le catre CAMERA DEPUTATILOR, tuturor deputatilor. 

DEPUTATII PE CARE II CUNOASTETI, INDIFERENT DIN CE PARTID SUNT, CONTACTATI-I SI EXPLICATI-LE DE CE NU TREBUIE SA VOTEZE VACC OBLIGATORIE SI CERIFICATUL VERDE. 

(puteti sa atacati in instanta sau sa pregatiti actiuni pe care sa le depun pe asociatie impotriva tuturor actelor normative care contin norme prin care se restrang drepturile si libertatile fundamentale conditionat de dovada testare/vacc/ trecere prin boala: HG 932/2021 + 2 HG uri care o modifica, Hotarari Senat Universitati, Decizii spitale, cabinete medicale, decizii scoli, Ordine MS + MEC referitor scoala si copii, etc). 

PENTRU CEI CARE NU SUNT AVOCATI:

 – cautati-va DEPUTATUL din circumscriptia voastra. Gasiti aici :  http://cdep.ro/pls/parlam/structura2015.ce?idl=1– Solicitati-i in scris sa nu voteze vacc oblig sau certificatul verde (nicio lege care contine asemenea norme). – faceti o scrisoare- scrisoarea va duceti si i-o depuneti: acasa, la sediul lui, la sediul partidului de unde aveti domiciliu, o trimiteti  pe e-mail , posta la sediu. (TOATE ACESTE MODALITATI). – daca aveti si nr de telefon al deputatului din circumscriptia voastra electorala, il sunati si ii cereti sa nu voteze. – daca stiti și persoane care il cunosc, la fel: le spuneti sa ii transmita sa nu voteze. Acelasi lucru puteti sa ii faceti si cu senatorul din circumscriptia voastra electorala si cu conducerea partidelor. Va duceti la sediul partidelor si inregisrati cererile sa nu voteze in Parlament. 

DACA NU VETI FACE ASTA, VOR SUSTINE IN CONTINUARE CA SUNTEM DE ACORD.

*

Avand in vedere campania acerba pentru introducerea certificatului verde in toate domeniile si conditionarea drepturilor de detinerea unui asemenea certificat de testare/va…/trecere prin boala este necesar sa luam atitudine. 

Pana acum nu a fost emis niciun act normativ cu putere de lege. 
Insa, toate declaratiile publice ale tuturor partidelor, inclusiv declaratia avocatului poporului dau de inteles ca se va introduce prin lege data de Parlament obligativitatea certificatului verde si nu va ataca nimeni legea (parlamentari sau avocatul poporului). 

Va rog sa ne oferiti sprijinul in demersurile pentru stoparea legiferarii Certificatului verde in Romania. Am pornit o petitie: stopati segregația!
Ea vizeaza toate domeniile de activitate. 
Este necesar sa strangem cat mai multe semnaturi pe aceasta petitie, pentru  a arata ca cetatenii romani nu sunt de acord nici cu Certificatul verde si nici cu va… obligatorie. 

Va rog, semnati petitia: https://casd.ro/stopati-segregarea/

PS: Chiar nu suntem minim 100.000 persoane să vedem mesajul si sa semnam petitia? Trimiteti si pe whatsapp, telegram, Instagram si ce o mai fi (Copy/paste).

Sursa: https://www.activenews.ro/opinii/Elena-Radu-Trebuie-sa-stopam-legiferarea-certificatului-verde-si-a-vaccinarii-obligatorii.-SEMNATI-PETITIA.-Daca-nu-vor-sustine-in-continuare-ca-suntem-de-acord-169575

Advertisement

One thought on “Elena Radu: Trebuie să stopăm legiferarea certificatului verde și a vaccinării obligatorii. SEMNAȚI PETIȚIA. Dacă nu, vor susține în continuare că suntem de acord

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.