Monica Anghel, dublu vaccinată și chipurile imunizată dar de Covid infectată. Ce zic oamenii: VALUL NEVACCINAȚILOR?

de Victor Roncea 

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.ascultă articolul

Tot mai multe vedete vaccinate cu ambele doze anunță că s-au infectat cu virusul SARS-COV-2! În cazul unora, este vorba chiar de o recidivă a bolii, ele mai fiind infectat înainte de a se vaccina, scrie Cristi Șelaru la Știri pe Surse.

De data asta, Monica Anghel a anunțat că și ea a contractat virusul, chiar dacă are chiar și rapelul vaccinului făcut.

Ieri scriam că jurnalistul Cristin Burcioiu este internat cu Covid și dublă pneumonie alături de alți dublu-vaccinați, ca artista Elena Merișoreanu, și pe unde au trecut deja Sorin Oprescu și Alexandru Arșinel, de asemenea „protejați” de Covid cu schema completă. Dacă patru personalități dublu vaccinate au ajuns la Matei Balș zilele acestea – despre care aflăm doar pentru că sunt persoane cunoscute – ne punem fireasca întrebare câți dublu vaccinați și protejați „beton”, „sigur și eficient”, sunt internați de fapt la Balș și al cui este mai exact „valul 4”? 

Între timp o nouă vedetă ne anunță că, deși „imunizată” „complet” este, și ea, covidată. Vă dați seama câți oameni simpli, necunoscuți nouă, sunt în aceeși situație? 

„Sunt vaccinata cu ambele doze si cu toate acestea tot am facut covid …….. aveti grija de voi”, e mesajul postat de Monica Anghel pe conturile sale de pe rețelele sociale invadate apoi de mii de comentarii.

Redăm doar câteva din cele peste 2000 de mesaje care demonstrează că marea majoritate a oamenilor au conștientizat perfect minciunile plandemiei de covid:

Narcis Solaru îi recomandă: Fiind vacinata trebuie sa portii tot timpul masca si sa ati dezinfectezii mainile. Mai ales in aglomeratii.

Mariana Rădoi o avizează: Daca esti vaccinata,asta nu inseamna ca nu te poti contamina.Poti si infesta la randul tau. Sanatate si grija de tine.

Tiberiu Poparad: Dacă nu ai făcut a 3-a doza.

Camelia Idu: Din 11 pacienți la UPU Floreasca 7 sunt vaccinați cu 2 doze!!!

Eugenia Mihalcea: Cine știa acum 9 luni? Și acum, cu ce tupeu maxim se folosește cuvântul imunizare!

O comentatoare care îi răspunde unui fan al vaccinului: Tocmai vin de la înmormântarea unei vecine vaccinate si moarta de covid!

Denisa Bălălău: Păcat ca aceasta postare vine din partea unei persoane educate. Sper sa va dați seama câte minti slabe influențați negativ!

Sofia Custura: Se pare ca de la un timp se infecteaza doar cei ce sunteti vaccinati.

Carmen Daniela: Asta inseamna ca si cei vaccinati pot face boala si o pot transmite. 🙂 Adica, cei vaccinati au certificat verde la raspandirea virusului? Numa’ zic.

Adrian Us: Din pacate unii dintre ei sunt focare de infectie si nu au nicio restrictie.

Cristi Madaras: Deci până la urmă cumva oamenii își dau seama ce mârșăvie este cu așa zisul vaccin!Multă sănătate îți dorim! 

Sofia Vicoveanca: SĂNĂTATE…Domnul să vă fie aproape !Noi i-am recomandat cântăreței Ivermectină și Arbidol, împreună cu urarea de însănătoșire grabnică!

Sursa: https://www.activenews.ro/covid/Monica-Anghel-dublu-vaccinata-si-chipurile-imunizata-dar-de-Covid-infectata.-Ce-zic-oamenii-VALUL-NEVACCINATILOR-169536

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.