VIDEO Comitetul pentru vaccinare din Marea Britanie NU recomandă administrarea vaccinului la copiii cu vârsta între 12 și 15 ani. Verdictul epidemiologilor: Sunt prea mari riscurile. NU există niciun motiv direct pentru a vaccina copiii

de Cătălin Vușcan

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Sajid Javid, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a afirmat că miniștrii plănuiesc să continue vaccinarea anticovid a copiilor, în ciuda faptului că experții guvernamentali în vaccinare au decis că nu este necesară o vaccinare în masă, relatează Daily Mail.

Citiți și: Luminița Arhire: BALTA PUTUROASĂ -UN CADRU IDEAL PENTRU BROSCĂRIA POLITICĂ

Slovenii s-au săturat de televiziunea aservită și au luat cu asalt studiourile unui post național VIDEO

Israelul, campion și la vaccinare, și la infectare, în timp ce, țara vecină, Iordania, stă fără grijă

CUVÂNTUL PROFESORULUI Prof. Mihai Floarea: O revenire asupra inutilității și nocivității purtării măștilor

Experții ONU și adevărul despre distrugerea valorilor: banul vorbește! 

Ministrul Sănătății și omologii săi din Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord le-au cerut medicilor șefi să examineze beneficiile “mai largi” ale unui astfel de program, după decizia Comitetului comun pentru vaccinare și imunizare.

Comitetul comun pentru vaccinare și imunizare, un organism independent care consiliază guvernul britanic cu privire la introducerea vaccinului Covid, a rezistat presiunilor tot mai mari pentru a aproba vaccinarea copiilor, în ciuda faptului că SUA, Franța, Spania, Italia, Canada, Norvegia și Țările de Jos au continuat să facă acest lucru. 

Oamenii de știință au declarat că virusul prezintă un risc atât de scăzut pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, încât beneficiul imunizării pentru sănătatea lor ar fi insignifiant.

Decizia finală de vaccinare a copiilor va aparține părinților și tutorilor acestora, ceea ce înseamnă că aceștia se vor confrunta cu o alegere dificilă dacă guvernul decide să extindă vaccinul la nivel național.

Javid a declarat: “Împreună cu miniștrii sănătății din cele patru țări, am scris astăzi medicilor șefi pentru a le cere să ia în considerare vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani dintr-o perspectivă mai largă, așa cum a sugerat JCVI.

Copiii prezintă doar un risc mic de a se îmbolnăvi grav cu Covid și o șansă infimă de deces, în timp ce vaccinurile sunt asociate cu numeroase cazuri de miocardită.

JCVI a precizat că tinerii sub 16 ani cu afecțiuni grave au o șansă de unul la 10.000 de a se îmbolnăvi grav cu Covid, comparativ cu riscul de unul la 500.000 pentru copiii sănătoși.

Profesorul Paul Hunter, epidemiolog la University of East Anglia, a declarat că este împotriva vaccinării copiilor și că are încredere în JCVI pentru a ajunge la o decizie corectă.

Profesorul Hunter a afirmat că beneficiul direct al vaccinurilor pentru copii este mic,iar Covidul este o boală ușoară pentru majoritatea covârșitoare a acestora.

Profesorul David Livermore, un medic microbiolog de la Universitatea East Anglia, a declarat săptămâna trecută că lumea va trebui să trăiască cu Covidul ani de zile, dacă nu chiar decenii – astfel că a avea o generație de copii cu imunitate naturală ar ajuta la prevenirea „spiralei” de cazuri mai târziu. 

El a spus că infecția naturală ar putea fi “un prim pas mai bun în coexistența pe tot parcursul vieții” cu virusul decât administrarea de vaccinuri.

El a adăugat: “Nu există niciun motiv direct pentru a vaccina copiii și adolescenții împotriva Covid. Este foarte puțin probabil ca aceștia să sufere de boli grave dacă sunt infectați.

„Efecte secundare rare, dar grave, au fost asociate cu vaccinurile, inclusiv cheaguri de sânge și miocardită”, a mai declarat acesta.

„Luând în considerare aceste trei puncte împreună, nu văd niciun motiv întemeiat pentru a vaccina copiii sub 18 ani, cu atât mai puțin pe cei de 12 ani”, a fost concluzia lui Livemore.

Continue reading activenews.ro

Advertisement

One thought on “VIDEO Comitetul pentru vaccinare din Marea Britanie NU recomandă administrarea vaccinului la copiii cu vârsta între 12 și 15 ani. Verdictul epidemiologilor: Sunt prea mari riscurile. NU există niciun motiv direct pentru a vaccina copiii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.