Dr. Adrian Cacovean: PATRIARHUL DANIEL – AL DOILEA MESAJ ISTORIC! SE ÎNSCRIE, DEFINITIV, ÎN LINIA MARILOR IERARHI AI ROMÂNILOR: VREDNIC ESTE!

A trecut mai puțin de un an – Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 – de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților. Am spus atunci că, prin cuvintele Sf. Ap. Pavel rostite în momentul de cumpănă, Preafericitul Daniel a umplut cu flacăra Duhului Sfânt Catedrala Mântuirii Neamului, pe care a ctitorit-o! 

Patriarhul a dat azi al doilea mesaj istoric, refuzând implicărea BOR în campania de vaccinare obligatorie: ”ACTUL DE VACCINARE ARE CARACTER VOLUNTAR, ACESTA ESTE UN DREPT, NU O OBLIGAȚIE”! Este poziționarea definitivă a BOR în fața politicii UE pentru vaccinarea obligatorie! DE ACEEA MESAJUL ESTE ISTORIC! Alte biserici ortodoxe au poziții diferite, până la consimțire. De aceea, mesajul Patriarhului este cu atât mai puternic, cu consecințe uriașe în prezent și viitor. 

Patriarhul Daniel a eliberat BOR de orice presiuni: nu se va permite depășirea liniei roșii, limitarea libertății de conștiință a oamenilor, lăsată de Dumnezeu. 

De aceea, să-i transmitem cu toții Prefericirii Sale, înțelegând sensul adânc al mesajului său: VREDNIC ESTE! 

Sursa https://www.activenews.ro/opinii/Dr.-Adrian-Cacovean-PATRIARHUL-DANIEL-AL-DOILEA-MESAJ-ISTORIC-SE-INSCRIE-DEFINITIV-IN-LINIA-MARILOR-IERARHI-AI-ROMANILOR-VREDNIC-ESTE-168288

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.