Carolina Gunderode: Dreptul de a pleca

Julia Gillard este Doamna Prim-ministru a Australiei.

Ea este, cu adevarat, «Doamna de fier» a tarii sale.

Într-adevar, aceasta doamna nu trateaza problema în mod las… Australia spune NU. Pentru a doua oara! Doamna Prim-ministru a Australiei îsi reafirma punctul de vedere!

Citiți și : Angajatorul te obligă să te vaccinezi anti-Covid 19? Iată câte plângeri îi poți face – sfaturi legale de combayere a obligativității vaccinării la locul de muncă

Pentru aceasta femeie ar trebui sa se inventeze «Premiul Nobel pentru curaj». Niciodata asemenea cuvinte nu au fost rostite cu atâta claritate! Impactul ar putea fi fenomenal.

Ei nu i-a fost frica sa ia o pozitie clara, probabil cu riscul vietii sale. Musulmanii care doresc sa traiasca sub legea islamica Sharia au fost «sfatuiti» sa paraseasca Australia.

Guvernul a vizat radicalii pentru a contracara potentiale atacuri teroriste. În plus, doamna Gillard i-a înfuriat pe unii musulmani australieni spunând ca a sprijinit agentiile de informatii care monitorizeaza moscheile prezente pe solul tarii sale.

Citam din discursul istoric al Doamnei Gillard:

IMIGRANŢII TREBUIE SA SE ADAPTEZE. Este o problema de tip „TAKE IT OR LEAVE IT”. Am obosit ca aceasta natiune sa îsi faca atâtea griji daca nu cumva ofenseaza unele persoane venite aici recent, sau cultura lor…Cultura noastra s-a dezvoltat timp de peste doua secole, dupa atâtea zbateri, încercari si victorii ale milioanelor de barbati si femei care au cautat libertatea.

Vorbim engleza, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, rusa sau alta limba. Deci, daca doriti sa faceti parte din societatea noastra, ÎNVATATI LIMBA NOASTRA !!

Cei mai mulţi australienii cred în Dumnezeu. Nu este vorba despre «dreapta crestina» sau «presiuni politice», este o realitate faptul ca aceasta natiune a fost fondata de barbaţi crestini si femei cu principii crestine. Este, cu siguranta, adecvat de a afisa aceasta realitate pe peretii scolilor noastre!

Dumnezeu va deranjeaza? Daca DA, va sugerez sa luati în considerare o alta parte a lumii pentru a trai acolo, pentru ca Dumnezeu este parte a culturii noastre.

Acceptam convingerile voastre, fara întrebari. Tot ce va cerem este sa respectati convingerile noastre, sa traiti în pace si în armonie cu noi.

Aceasta este tara noastra, pamântul nostru si stilul nostru de viata, de care va oferim posibilitatea de a va bucura.

Dar, din momentul în care începeti sa va plângeti, sa gemeti si sa bombaniti despre steagul nostru, angajamentul nostru, convingerile noastre crestine, sau stilul nostru de viata, va încurajez sa profitati de o alta mare libertate australiana:

«DREPTUL DE A PLECA». Daca nu sunteti fericiti aici, ei bine, plecati! Noi nu v-am fortat sa veniti! Ati venit de buna voie, atunci acceptati tara care v-a acceptat asa cum sunteti!

Comentariul traducatorului:

Difuzam acest discurs în toate tarile care sunt în aceeasi situatie cu imigrantii de acolo.

Vor gasi si altii curajul de a ridica vocea pentru a exprima aceleasi adevaruri?

Sunteti de acord cu ceea ce a spus primul ministru australian?

Daca DA, distribuiti acest email printre prietenii vostri, pe cât mai mult posibil!

Sursa: https://www.incorectpolitic.com/dreptul-de-a-pleca/

One thought on “Carolina Gunderode: Dreptul de a pleca

  1. Pingback: „A amesteca politica, medicina și cenzura este un lucru extrem de periculos. Cea mai mare minciună: eradicarea pandemiei prin vaccinare” – Dr. Mark Sircus – Revista ARMONIA – Saltmin Media

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.