Raport oficial: Dacă ești vaccinat, ai un risc de 6 ori mai mare să mori de tulpina Delta COVID

de Ștefan Constantinescu 

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijinițiorice sumă este binevenită. Doamne, ajută!

Un raport al Public Health England arată că un pacient spitalizat are un risc de șase ori mai mare să moară de COVID Delta dacă este vaccinat cu ambele doze, decât dacă nu este vaccinat deloc. 

Citiți și: Prof univ dr Tudorel Butoi, psiholog criminalist: Jos labele de pe copii, ticăloșilor! Studenta Diana Paul: Educația sexuală și ideologia de gen – Nu avem nevoie de ele!

VIDEO Diktatul de la Viena, recunoscut într-o instanță din Bistrița. Miza: 120.000 de hectare de pădure pentru Ungaria. Artizani: Prefectul PNL Stelian Dolha și fostul președinte CCR Augustin Zegrean

Informația este prezentă în tabelul nr. 6 al documentului de 77 de pagini, care indică frecvența tratamentelor de urgență și a deceselor din punctul de vedere al statutului vaccinal și al cazurilor confirmate de infectați cu tulpina indiană Delta, de la 1 februarie 2021 la 7 iunie 2021.

Din 33.206 de cazuri de infectați cu tulpina Delta a COVID internați la spital, 19.573 nu erau vaccinați. Dintre aceștia, 23 (adică 0,1175%) au murit.

Însă, din cei 13.633 de pacienți care erau vaccinați cu una sau cu două doze, 19 (adică 0,1393%) au murit, ceea ce reprezintă o rată de deces cu 18,6% mai mare decât în cazul pacienților nevaccinați.

Dintre cei 5.393 de pacienți care erau vaccinați doar cu o doză, au murit 7 (adică 0,1297%).

Dintre cei 1.785 de pacienți care fuseseră vaccinați cu ambele doze, cu 14 sau mai multe zile înainte de internare, 12 (sau 0,6722%) au murit.

Această rată a deceselor este de 5,72 de ori mai mare decât în cazul pacienților nevaccinați.

Cu alte cuvinte, dacă toți cei 33.206 de pacienți ar fi fost vaccinați, s-ar fi înregistrat 223 de decese.

Sursa: https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/Raport-oficial-Daca-esti-vaccinat-ai-un-risc-de-6-ori-mai-mare-sa-mori-de-tulpina-Delta-COVID-167521

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.