Actorul spaniol, Rafa Taibo: ”Viața mea era normală până vinerea trecută, pe 21, când am decis să mă vaccinez”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!

Prezentatorul și actorul spaniol, Rafa Taibo, trăiește zile dificile în urma unor complicații de sănătate care au început, spune el, după administrarea vaccinului împotriva Covid-19, potrivit El Nuevo Dia .

Prin intermediul rețelelor sale de socializare, el a distribuit mai multe videoclipuri în care și-a făcut cunoscută situația. Într-una dintre ele a precizat că intenția sa nu este de a genera controverse în jurul vaccinului, ci de a transmite experiența sa personală. 

Ulterior, el a mulțumit tuturor oamenilor cu suflet mare care și-au făcut timp să comunice cu spitalul pentru a afla despre starea sa de sănătate.

Începând de ieri seară, prezentatorul se afla la Clinica din Bogota. Apoi a fost transferat la Clinica Reina Sofia. 

”Oricât de mult m-aș afla în mizerie, sunt un om foarte, foarte norocos. În timp ce stau întins aici, transpirat și tremurând, cine îmi vine în minte sunt miile de oameni care nu au resurse sau care sunt singuri și care trebuie să treacă prin această circumstanță dureroasă și terifiantă din cea mai absolută nesiguranță, din neputința lipsei de resurse sau din angoasa zdrobitoare a singurătății.Asta este ceea ce îmi frânge inima în mii de bucăți”, a transmis Taibo pe instagram.

http://www.facebook.com/watch/?v=706836196701606

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Actorul-spaniol-Rafa-Taibo-Viata-mea-era-normala-pana-vinerea-trecuta-pe-21-cand-am-decis-sa-ma-vaccinez-167467

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.