BURSA – Profesorul canadian Byram Bridle, care a dezvăluit că proteina spike din vaccinuri e o toxină periculoasă: Ținta unei campanii vicioase de denigrare, hărțuire și intimidare

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!

Profesorul Byram Bridle, care a dezvăluit că proteina spike e o toxină care invadează organismul uman, a ales calea onestității intelectuale și științifice, în ciuda consecințelor pe plan financiar.

Citiți și: Iată dovada: Autorizarea vaccinului Pfizer de către EMA a fost o farsă procedurală!

EXCLUSIV ANALIZĂ: Ce s-a întâmplat cu România în pandemie și unde ne aflăm acum – privire retrospectivă, date oficiale, studii, avertismente. Măsurile de carantină au distrus mai multe vieți decât au salvat

“Trăim în vremuri în care un funcționar public din mediul academic nu poate răspunde cu onestitate și pe baza științei întrebărilor legitime ale oamenilor fără teama că va fi hărțuit și intimidat”, a spus profesorul canadian, citat de Călin Rechea în articolul din Bursa intitulat Vaccinurile ARNm, o mare greșeală deosebit de toxică?. Îl redăm mai jos:

Ministrul sănătății Ioana Mihăilă a declarat recent că nu crede “că mai trebuie să așteptăm rezultate ale unor studii înainte de a fi convinși că e bine să ne vaccinăm”.

Ministrul s-a referit în mod explicit la vaccinurile produse de Pfizer și Moderna, în condițiile în care “milioane de oameni au fost vaccinați și nu au trecut prin efecte adverse semnificative”.

Această “credință nestrămutată” ar trebui, poate, supusă unui nou test, necesar în urma unor declarații recente ale unui profesor din Canada, doctorul Byram Bridle, specializat în imunologie virală.

În fond, aceasta înseamnă știința, nu-i așa?

În cadrul unui interviu acordat realizatoarei de programe radio și televiziune Alex Pierson, profesorul a spus că vine cu un mesaj înfricoșător, după cum se arată într-un articol de pe site-ul LifeSiteNews, cu titlul “Vaccine researcher admits “big mistake,’ says spike protein is dangerous “toxin'” (versiunea în română la ActiveNews).

Studii recent publicate arată că proteina spike a fost descoperită neașteptat în fluxul sangvin. “Am crezut că proteina spike este o țintă antigen, nu ne-am imaginat că proteina spike este ea însăși o toxină și o proteină patogenă”, a afirmat profesorul Bridle, care a subliniat că “prin vaccinare, le inoculăm din greșeală oamenilor o toxină”.

Cercetătorul de la University of Guelph, Ontario, a primit anul trecut o bursă de la guvernul canadian, de 230.000 de dolari, pentru a studia vaccinul anti-Covid. În cadrul proiectului, profesorul Bridle și alți cercetători au cerut și au obținut “studiul de biodistribuție” al vaccinurilor ARNm de la autoritățile japoneze.

Datele din raport au arătat că proteina spike intră în fluxul sangvin, unde circulă pentru mai multe zile după vaccinare, iar apoi se acumulează în țesuturi și organe precum splina, măduva osoasă, ficat sau ovare, după cum mai arată articolul din LifeSiteNews.

Profesorul Bridle a mai accentuat faptul că “proteina spike este o toxină, care poate produce leziuni ale corpului odată intrată în circulația sangvină”.

Doctorul J. Patrick Whelan, pediatru specializat în reumatologie, a avertizat comitetul de vaccinuri din cadrul Food and Drug Administration (FDA), agenția care autorizează medicamentele și dispozitivele medicale în Statele Unite, că proteina spike din vaccinul anti-Covid poate avea efecte grave la nivel micro-vascular și poate produce leziuni în ficat, inimă și creier în “forme care nu au fost evaluate în testele clinice de siguranță”.

Aceste informații au fost publicate pe site-ul LifeSiteNews în prima jumătate a lunii februarie 2021. Acolo se mai arată că doctorul Whelan nu pune la îndoială valoarea vaccinului în ceea ce privește stoparea transmiterii bolii, însă consideră că “ar fi cu mult mai grav dacă sute de milioane de oameni ar suferi leziuni pe termen lung sau permanente la nivelul creierului sau a structurii micro-vasculare a inimii”.

Doctorul Byram Bridle a mai subliniat că descoperirea proteinei spike în sânge are implicații majore pentru procesul donării de sânge, deoarece “nu dorim să transferăm aceste proteine spike patogene unor pacienți fragili”.

Cercetările au mai descoperit că există concentrații foarte ridicate ale proteinei spike în laptele matern, cu efecte potențial fatale pentru nou-născuți.

Recunoaștere uimitoare a inventatorului tehnologiei ARNm: Vaccinații TRANSMIT prin secrețiile organismului proteina SPIKE, o toxină care poate afecta grav în primul rând copiii. Twitter a interzis postarea lui Luigi Warren, Japonia, transfuziile de sânge 

În articolul de pe site-ul LifeSiteNews se face trimitere și la un document recent al organizației Canadian Covid Care Alliance (www.canadiancovidcarealliance.org), în care se pune sub un mare semn de întrebare necesitatea vaccinării copiilor și adolescenților.

“Health Canada a autorizat vaccinurile COVID-19 fără studii ale bio-distribuției sau farmacocinetice asupra proteinei spike”, se subliniază în document, unde se mai arată că “studiile de toxicitate pentru vaccinul de la Pfizer BioNTech nu permit evaluarea siguranței pentru proteina spike”.

În aceste condiții, “guvernului canadian trebuie să i se ceară oprirea imediată a programului de vaccinare în masă pentru copii și adolescenți, astfel încât să fie finalizate studiile referitoare la incertitudinea din jurul caracterului patogen al proteinei spike”.

Profesorul Bridle a mai declarat pentru LifeSiteNews că a primit numeroase reacții pozitive după interviu, însă a devenit și ținta unei campanii vicioase de denigrare.

Probabil că doctorul Bridle se aștepta la așa ceva, dar cu toate acestea a ales calea onestității intelectuale și științifice, în ciuda consecințelor pe plan financiar.

“Trăim în vremuri în care un funcționar public din mediul academic nu poate răspunde cu onestitate și pe baza științei întrebărilor legitime ale oamenilor fără teama că va fi hărțuit și intimidat”, a mai declarat profesorul Byram Bridle pentru LifeSiteNews.

Poate fi caracterizată această atitudine ostilă față de opiniile “incorecte” altfel decât manifestarea unei credințe primitive într-un panaceu care nu a primit aprobarea de utilizare, ci doar o autorizare de urgență?

În prima zi din iunie 2021, Bloomberg a scris că Moderna a trimis o cerere către Food and Drug Administration din SUA prin care solicită “aprobarea completă a vaccinului său anti-Covid”.

“Vaccinul autorizat pentru utilizarea în caz de urgență se poate transforma astfel într-o sursă stabilă de venituri pentru mulți ani de aici înainte”, se mai arată în știrea de la Bloomberg, unde se mai precizează că Pfizer a trimis o cerere similară la începutul lunii trecute.

Se pare că miza este prea mare pentru a mai urma adevărata metodă științifică și a asculta și opiniile contrare “credinței” general promovate și “acceptate”. Oare ignoranța și prostia agresivă din anumite perioade ale Evului Mediu Întunecat au supraviețuit și în secolul al XXI-lea, iar poziția lor este deosebit de solidă în cercurile guvernamentale, sau este vorba despre altceva?

În calitatea sa de membru al comisiei care a investigat explozia navetei Challenger, profesorul Richard Feynman a prezentat un raport care se încheie memorabil: “Pentru o tehnologie de succes, realitatea trebuie să aibă prioritate față de relațiile publice, deoarece Natura nu poate fi păcălită”.

Aceste cuvinte ar trebui să-i călăuzească și pe cei care promovează necontenit niște “terapii” experimentale care ar putea avea efecte catastrofale pe termen mediu și lung, pentru că nici aici “Natura nu poate fi păcălită”.

BURSA

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/BURSA-Profesorul-canadian-Byram-Bridle-care-a-dezvalui-ca-proteina-spike-din-vaccinuri-e-o-toxina-periculoasa-a-devenit-tinta-unei-campanii-vicioase-de-denigrare-hartuire-si-intimidare-167315

One thought on “BURSA – Profesorul canadian Byram Bridle, care a dezvăluit că proteina spike din vaccinuri e o toxină periculoasă: Ținta unei campanii vicioase de denigrare, hărțuire și intimidare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.