Dr. Marty Makary: Jumătate dintre americani au imunitate naturală; ignorarea acestui fapt este cel mai mare eșec al liderilor din domeniul medical

lad

de Vlad Pârău

Profesor de la Facultatea de Medicină a Universității „Johns Hopkins” din Baltimore, Maryland, SUA, Dr. Marty Makary, a remarcat că se observă o tendință generală de ignorare a faptului că mai mult de jumătate dintre americani au dezvoltat o imunitate naturală la coronavirus și că acest fapt constituie „unul dintre cele mai mari eșecuri ale conducerii noastre medicale actuale”, relevă Zero Hedge.

Citiți și: Minți periculoase

Dr. Marty Makary a făcut această afirmație în timpul unui interviu recent, menționând că „imunitatea naturală funcționează” și că este greșit să îi denigrezi pe cei care nu doresc să facă vaccinul pentru că s-au vindecat deja de virus.

Makary a criticat ceea ce el a numit a fi „cel mai lent, cel mai reacționar și cel mai politizat CDC din istoria Americii” pentru că nu a comunicat clar datele științifice privind imunitatea naturală comparativ cu tipul de „imunitate” determinată prin vaccinare.

Citiți și: Laureat Nobel: „Vaccinarea este o eroare uriașă… Creează noi tulpini și provoacă decese

„Se cunosc mai multe date despre imunitatea naturală decât despre „imunitatea” prin vaccinare, deoarece imunitatea naturală există de mai mult timp”, a subliniat Makary.

„Nu observăm cazuri de reinfectare, iar când se întâmplă, sunt rare. Simptomele lor sunt ușoare sau sunt asimptomatice”, a adăugat profesorul.

„Vă rog, ignorați recomandările CDC”, a îndemnat el.

„Trebuie să începem să îi respectăm pe oamenii care aleg să nu se vaccineze, în loc să îi demonizăm”, a mai afirmat Makary.

Remarcile profesorului vin pe fondul unei avalanșe de campanii propagandistice generate de mass-media, care sugerează că imunitatea naturală nu este suficientă și că cei care nu aleg să se vaccineze ar trebui să fie marginalizați social.

Organizația Mondială a Sănătății a schimbat chiar și definiția „imunității de turmă”, eliminând consensul științific de dinainte de COVID, conform căruia imunitatea de turmă poate fi obținută permițând ca un virus să se răspândească în rândul unei populații, și insistând asupra faptului că imunitatea de turmă s-ar obține exclusiv prin vaccinare și nu prin expunere la virus.

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Jumatate-dintre-americani-au-imunitate-naturala%3B-ignorarea-acestui-fapt-este-cel-mai-mare-esec-al-liderilor-din-domeniul-medical-constata-un-profesor-al-Facultatii-de-Medicina-a-Universitatii-%E2%80%9EJohns-Hopkins-167133

Advertisement

2 thoughts on “Dr. Marty Makary: Jumătate dintre americani au imunitate naturală; ignorarea acestui fapt este cel mai mare eșec al liderilor din domeniul medical

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.