IVERMECTINA, între cererile manifestanților pentru Libertate de la CLUJ. Revendicările lor și protestul celor de la București față de acuzele ceaușiste

Sursa Foto: Stiripesurse / Inquam

Proteste importante au avut loc sâmbătă, 3 aprilie 2021, în toată țara. În vreme ce mass media plătită de stat cu zeci de milioane de euro se chinuie să portretizeze protestatarii drept galeriști violenți și țigani fără căpătâi iar autoritățile drept „antisemiți” și „xenofobi” (atât de xenofobi încât mărșăluiesc și țiganii cu ei?), revendicările transmise de manifestanții pentru Libertate de la București sau Cluj sunt extrem de clare și arată că nivelul intelectual al reprezentanților acestora este cu mult peste cel al lui Iohannis și Cîțu, cel mai probabil chiar adunate la un loc. La București, Proclamația pentru Libertate a fost citită în Piața Universității de inginerul-filosof Pompiliu Diplan (VIDEO AICI) iar la Cluj de Ioana Coman (VIDEO MAI SUS), de asemenea de profesie inginer .

Prezentăm aici Cererile manifestanților de la Cluj cât și, mai jos, Protestul celor de la București față de acuzele murdare și diversioniste ale Puterii. Propunem pe această cale o dezbatere televizată în direct între „aleșii” poporului și reprezentanții lui de facto, respectiv între cuplul Iohannis cu Cuțu și Diplan cu doamna Coman.

Revendicările manifestanților de la Cluj

Solicităm autorităților:

1 Declanșarea în regim de urgență a unei campanii naționale de prevenție, nu prin restricții, ci prin adoptarea de măsuri care să conducă la întărirea sistemului imunitar singurul aliat real a omului în lupta contra SARS COV-2 și a oricăror altor viruși.

1.1 adoptarea de măsuri care să conțină reguli de nutriție adecvate oprirea campaniei de inducere a fricii prin INTERMEDIUL mass-media adoptarea unor atitudini psiho-mental corespunzătoare stării de curaj și optimism.

1.2 facilitarea practicării sportului în săli și în aer liber.

1.3 renunțarea la purtarea măștii în spațiile deschise (masca fiind un veritabil factor de infecție ce conduce la lipsa de oxigenare a organismului precum și la scăderea imunității)

  1. Renunțarea definitivă și irevocabilă la testul RT-PCR a cărui rezultat nu este relevant pentru infectarea cu SARS COV -2

2.1 adoptarea testului anticorp / antigen care să fie subvenționat în totalitate de către stat.

2.2 renunțarea la purtarea măștii în spații închise în urma testării cu testele antigen/anticorp.

2.3 izolarea la domiciliu a persoanelor infectate cu forme ușoare (fără a recurge la spitalizare sau carantinare forțată).

  1. STABILIREA, ADOPTAREA ȘI APLICAREA IMEDIATĂ ÎN REGIM DE URGENȚĂ A UNOR PROTOCOALE EFICIENTE DE VINDECARE, ADECVATE STADIULUI INFECTĂRII PACIENȚILOR CU SARS COV-2

3.1renunțarea la medicamentele scumpe, ineficiente și toxice precum REDEMSIVIR etc.

3.2utilizarea hidroxiclorochineiși a ivermectineiîn protocolul de tratament al pacienților precum și a altor medicamente accesibile care și-au dovedit eficiența.

3.3cooptarea unor medici ca Flavia Groșan și a altor medici care au avut rezultate în tratarea acestei viroze pentru stabilirea de protocoale adecvate și eficiente.

  1. EFECTUAREA Autopsiei OBLIGATORII PENTRU TOȚI CEI DECEDAȚI ȘI DECLARAȚI MORȚI PRIN PRESUPUSA INFECTARE CU SARS COV-2

5.RENUNȚAREA LA ORICE PRESIUNI ȘI INGERINȚE ÎN CADRUL DSP-URILOR, PENTRU A AVEA RAPORTĂRI REALE ALE CAZURILOR DE INFECTARE ALE POPULAȚIEI

  1. ÎNCETAREA PLĂȚILOR EFECTUATE DE CĂTRE STATUL ROMÂN CĂTRE INSTITUȚIILE MASS-MEDIA PUBLICE ȘI PRIVATE A RECLAMELOR CE VIZEAZĂ PROMOVAREA VACCINĂRII CA UNIC REMEDIU PENTRU INFECTAREA CU SARS COV-2

5.1 investirea fondurilor din reclamele de susținere a vaccinării în campanii de prevenție pentru întărirea sistemului imunitar pe cale naturală.

  1. INFORMAREA CORECTĂ DESPRE REACȚIILE ADVERSE ȘI DECESELE CAUZATE DE PSEUDO-VACCINURILE FOLOSITE ÎN PRETINSA PREVENȚIA A INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS-COV 2

6.1 stoparea adoptării legii vaccinării obligatorii.

6.2 stoparea procesului de forțare a angajaților din instituțiile aparținând sectorului de stat și privat să se vaccineze sub presiunea pierderii locului de muncă.

6.3 stoparea obligativității deținerii pașaportului medical de vaccinare în vederea efectuării de călătorii sau de acces în anumite locații publice sau private.

  1. ÎNCETAREA CARANTINEI MASCATE SUB FORMA RESTRICȚIILOR DE DEPLASARE PE DURATA NOPȚII, CARANTINĂ INSTITUITĂ FĂRĂ NICI UN FUNDAMENT ȘTIINȚIFIC ȘI FĂRĂ NICI O DOVADĂ A EFICIENȚEI UTILIZĂRII EI PÂNĂ ÎN ACEST MOMENT
  1. ÎNCETAREA BLOCĂRII ACTIVITĂȚII ECONOMICE DUPĂ ORA 18, FĂRĂ NICI UN FUNDAMENT ȘTIINȚIFIC ȘI FĂRĂ NICI O DOVADĂ A EFICIENȚEI UTILIZĂRII EI PÂNĂ ÎN ACEST MOMENT ÎN ALTE ȚĂRI.
  1. REDESCHIDERE FIZICĂ A TUTUROR ȘCOLILOR, PENTRU A NU AVEA O GENERAȚIE EȘUATĂ.

ÎNVĂȚĂMÂNTUL PERFORMANT NU SE OBȚINE PRIN CURSURI ONLINE CI PRIN INTERACȚIUNEA DIRECTĂ PROFESOR-ELEV/STUDENT.”, se arată în mesajul participanților la protestele din Cluj,

 De asemenea, Starea de Libertatea ne-a transmis următorul Comunicat:

Forumul civic Starea de Libertate
Bulevardul EROILOR 21
(+40) 753 31 39 39
email: StareaDeLibertate@gmail.com
#StareaDeLibertate
https://www.facebook.com/StareaDeLibertate

COMUNICAT DE PRESĂ

Spunem NU extremismului, xenofobiei ori antisemitismului!

În urma comunicatului de presă emis de Președintele României în legătură cu manifestările pro-libertate din România, forumul civic „Starea de Libertate”, sub egida căruia s-au desfășurat în ultimul an protestele împotriva suspendării drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor prin legi și hotărâri pe care le considerăm anticonstituționale, face următoarele precizări:

1. Respingem acuzele nefondate de extremism, xenofobie ori antisemitism aduse manifestanților pentru libertate din întreaga țară, în imensa lor majoritate tineri care nu au avut de-a face până în acest moment cu regimuri totalitare. Considerăm că astfel de etichete lipite unei părți importante a poporului român îndepărtează instituția prezidențială de români și dăunează grav imaginii României în lume.

2. Am solicitat în mod repetat tuturor manifestanților să se abțină de la acte de violență, pe care le respingem cu tărie. Avertizăm însă că lipsa dialogului, disprețul și aroganța arătate de autorități față de manifestanți nu fac decât să alimenteze nemulțumirea și furia protestatarilor.

3. De asemenea, solicităm Președintelui Klaus Johannis să condamne afirmațiile iresponsabile ale viceprim-ministrului Dan Barna, care a acuzat în spirit bolșevic protestatarii de fascism și huliganism, invective pe care românii le-au mai auzit la Nicolae Ceaușescu, în decembrie 1989, și la Ion Iliescu, în primăvara anului 1990.

4. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor aberante impuse de instituții guvernamentale, conduse de demnitari incompetenți și dictatoriali, care au făcut insuportabilă viața cetățenilor din această țară, și nu împotriva unor minorități naționale. Afirmăm răspicat că nu etnia unor reprezentanți ai autorităților este problema ci suspendarea abuzivă a drepturilor și libertăților fundamentale la care sunt supuși toți românii, indiferent de etnia lor.

5. Conform articolului 80 din Constituția României, Președintele României exercită funcția de mediere între stat și societate. Considerăm nefericită această intervenție a Președintelui Klaus Johannis și solicităm acestuia să ceară Guvernului României respectarea drepturilor constituționale și istorice ale românilor.

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/IVERMECTINA-intre-cererile-manifestantilor-pentru-Libertate-de-la-CLUJ.-Revendicarile-lor-si-protestul-celor-de-la-Bucuresti-fata-de-acuzele-ceausiste-de-fascism-huliganism-extremism-xenofobie-ori-antisemitism-166088

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.