Alexandru Nemoianu: SINISTRUL GEORGE SOROS ȘI PLANUL LUI

În întreaga lume și mai ales în țările recent ieșite din dictaturi sângeroase se vorbește, uneori în deplină necunoștință de cauză, despre “planul George Soros”. Este bine să subliniem câteva lucruri.

George Soros, pe numele real Gyorgy Schwartz, este un evreu ungur ajuns în Statele Unite și care, prin speculații financiare brutale și viclene, a reușit să ajungă unul din oamenii cei mai bogați ai  lumi. Dacă ar fi doar atâta nu ar fi atâta de rău. La urmă urmei care mare bogăție s-a realizat prin mijloace cinstite?Dar problema sălășluiește în faptul că acest individ urmărește un plan, un plan sinistru.

George Soros a întemeiat așa zisa “Fundație pentru o societate deschisă”. Adevărul este că acea fundație este “deschisă” intereselor lui George Soros și acoliților lui și nimănui altcuiva.

În esență “planul Soros” are mai multe puncte principale: aducerea a cât mai mulți “migranți” în Europa și în paralel dislocarea populațiilor locale, așa numită “diluare etnică”; promovarea “familiei alternative”, respectiv a homosexualității, integrarea în Europa Unită a unor țări falimentare dar cu populație mare, gen Ucraina și promovarea unui relativism moral și de conștiință absolut și asta în asociere cu un anti-creștinism dezlănțuit, satanic.

Citiți și: Parlamentul European adoptă o rezoluție inițiată de Grupul lui Dacian Cioloș în care declară UE ZONĂ LIBERĂ PENTRU LGBTQI, ca reacție la decizia a peste 100 de municipalități din Polonia care s-au declarat ZONE LIBERE DE LGBTQI

Citiți și: Vaccinurile omoară mai mulți oameni decât COVID. STUDII

Este evident că fiecare dintre aceste component ale “planului Soros” înseamnă distrugerea identității naționale, a dimensiunii creștine și transformarea persoanelor în numere socio-economice.

Dacă ne vom referi la “diluarea etnică. ”Planul” prevede așezarea a milioane de “refugiați” în Europa. Fiecare dintre ei urmând a fi “acomodat” cu circa 15 mii de Euro anual și MAI ALES, acești migranți să fie așezați în țări și locuri care NU ÎI DORESC și în care sunt cât mai greu de asimilat. Această ar însemna împovărarea statelor naționale peste măsură, crearea unor zone de conflict permanent și deci posibilitatea de manevră. Dar în același timp planul ”diluării entice” prevede ca măsuri ce trebuie să fie luate ca populația locală să fie dislocată la rândul ei, prin “căutarea de lucru” în alte locuri. Că acest plan se împlinește întocmai, ad litteram, în România doar orbii și retardații nu vor vedea.

La fel de intensiv se urmărește promovarea “familiei alternative”, a homosexualtitatii. Această nu are nimic de a face cu preferințele de dormitor ale unor devianți. Instituționalizarea acestei forme “alternative” urmărește distrugerea creștinismului, subordonarea lui către “putere”, către “comisarii” de la Bruxelles.

“Planul Soros”, prin cele menționate anterior, dorește distrugerea sentimentelor naționale, adică dragostea de loc și Neam, și distrugerea Credinței Creștine și mai ales a celeia în Bisericile Apostolice. Distrugând aceste două date fundamentale “planul Soros” ar realiza un control desăvârșit asupra unei mase de oameni fără identitate.

Întotdeauna,o rice mișcare de înnoire sau rezistență s-a ancorat în sentimentele naționale, adică dragostea de loc și Neam și în Credință. Nu întâmplător Ortodoxia și Naționalismul sunt atacate și demonizate atâta de vicios de către “Fundația pentru o societate deschisă” a lui George Soros (Schwartz).

Aici mai trebuie subliniat un lucru. Atât identitatea națională, respectiv Țara și Neamul, cât și Credința, respectiv Biserica Ortodoxă și învățăturile ei, sunt lucruri reale și concrete, pe care le vedem și le putem îmbunătăți. Prin comportare bună și credință personală Biserica devin mai mai cuprinzătoare.Prin lucru cinstit și Neamul și Țara se îmbunătățesc. Aceste două lucruri reale ”planul Soros” vrea să le ia și în locul lor să pună himera “binelui universal”. ”Binele universal” este cea mai penibilă închipuire, este o himeră, o nălucire, căci acestea sunt singurele lucruri pe care le poate oferi necuratul.

Slăbirea statului național se face prin îndatorare și prin confiscarea bogățiilor naționale și crearea unor multiplii, minimal doi, poli de putere în stat. În mod necesar crearea unui pol de putere care să fie independent de autoritatea aleasă prin vot,”statul paralel”. Aceasta se realizează prin cursa numită “independența judiciară”, care înseamnă existența unui centru de putere cu totul independent. Această explică furia cu care încercări de reforma a judiciarului și corectare a acestei aberații legislative, în Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia și recent România, au fost atacate sălbatic prin mișcări stradale. Mișcări stradale duse prin “imbecilii utili”; tinerei si tinerele năuciți hormonal, bătrânei zaharisiți și umblând vandra, opozanți din temperament și huligani. Toata masa “imbecililor utili” fiind îmboldită prin Organizatii Ne Guvernamentale, gen sinistra “România curată”.

Acest plan Soros este executat prin două “brațe”.

Primul este subordonarea autorităților de la Bruxelles .După ultimele cercetări rezultă că dintre cei 751 de membrii ai Parlamentului European, 226 sunt pe statele de plata ale Fundației Soros, prin burse, sinecuri, ”cadouri”, stipendii pentru campanii electorale, etc.

Iar al doilea pilon sunt Organizațiile Ne Guvernamentale.

Finanțate direct și indirect de către Fundația Soros, aceste celule canceroase promovează “planul Soros” pomenit.

Că așa este o dovedește reacția furibundă pe care aceste “ONG-uri o au atunci când li se cere să dezvăluie sursa finanțării lor. Aceste ONG-uri care urlă pentru “transparență” devin revoltate când li se cere și lor să fie “transparente”. Aceste ONG-uri nu sunt nimic altceva decât organizații ale unei puteri străine și care promovează interesele acelei puteri străine. Aceste ONG-uri afișează, de fațada, cele mai diferite interese. Dar, repet, această este fațada. Principalul lor scop este de a putea controla o masă de manveră și a putea organiza scandal stradal. Asta se realizează prin dimensiune “militară” a ONG-urile, adică prin capacitatea lor de mobilizare, prin rețelele de socializare virtuale, în cel mai scurt timp, a unui mare număr de rătăciți. Așa au apărut nefericiții reuniți sub absurdul și ridicolul semn #rezist. #Rezist cui? #Rezist la ce?

Aceste organizații sunt conduse de profesioniști, care știu cum să manipuleze inocența, buna credință, naivitatea și mai ales prostia multora. Așa se explică mulțimea de rătăciți care le ascultă chemarea veninoasă, jalnică adunare a “imbecililor utili”.

Cele mai dezgustătoare formațiuni politice din România sunt creații ale sinistrului Soros: ”România curată”, ”Uniunea Salvați România” și PLUS.

Aceste formațiuni urmăresc și împlinesc răul pe față, demonic.

“Planul Soros” a început să fie deconspirat. Țări că Ungaria, Polonia, Cehia și Slovacia, unite în “tratatul de la Vișegrad”, nu mai vor să asculte de poruncile slugilor lui Soros de la Bruxelles. Acestor țări li se alătură și Austria, Slovenia și Croația. Statul Israel s-a lepădat fățiș de Soros.Să nădăjduim că și România le va urmă exemplul.

Minimal, Românii ar trebui să știe că unul dintre relele majore ale lumii de azi are un nume, și acest nume este George Soros.Să ne ferim de el că de foc și mai ales să păstrăm dragostea de loc, de Neam și pentru Credință Ortodoxă, cele care ne-au mântuit întotdeauna.

*

Domnul Alexandru Nemoianu, distinsul nostru invitat, este un autor, istoric, eseist, filozof al civilizației, publicist și scriitor român din Statele Unite ale Americii. Cărți memorabile: „Tărâmuri”, „Întâmplări și vise”, „Borloveni”, „București. Puccini 4 și împrejurimi”, „Acum”, „Treziri”, „Semnele Vremii. Gânduri șoptite către fratele Gavriil de la Ceahlau”, „Fragmente din vremea persecuțiilor” (PDF AICI) ș.a..

Sursa: https://www.activenews.ro/opinii/SINISTRUL-GEORGE-SOROS-SI-PLANUL-LUI-165679

Advertisement

One thought on “Alexandru Nemoianu: SINISTRUL GEORGE SOROS ȘI PLANUL LUI

  1. Pingback: Alexandru Nemoianu: SINISTRUL GEORGE SOROS ȘI PLANUL LUI – Spiritualitate simpla pentru fiecare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.