Ne ajutăm acum, ajutând Ortodoxia!

by Paul Dan

Tragedia de la Suceava cu moartea bebelușului o știm cu toții. Este foarte dureros și numai Dumnezeu poate mângâia părinții. Dar mai sunt multe mișcări de culise în spatele acestei tragedii. Iată câteva aspecte:

  1. La milioane de botezuri de copii mici în mod nefericit se întâmplă și accidente.
  2. Au fost accidente și la botezul unor adulți.
  3. Mulți oficiali din Romania cât și presa neomarxistă vor să folosească această întâmplare nefastă pentru a se ridica împotriva bisericii Ortodoxe în faza inițială. După aceea vor trece la restricții și opresare a evanghelicilor. In esență ei vor să prigonească în mod gradual creștinismul in Romania.
  4. Sugerez liderilor evanghelici cât și credincioșilor din toate bisericile să stea de partea bisericii Ortodoxe in acest caz specific. Este cazul ca pastorii si credincioșii să își facă auzită vocea pe social media dar și in mod oficial să protesteze la nivel guvernamental. Biserica Ortodoxă in mod indirect a fost si este de partea evanghelicilor din Romania când s-a opus in nenumarate rânduri agendei anti-familie, si LGBTQ promovată de agenții diktaturii neomarxiste a Uniunii Socialiste Europene.
  5. Oare liderii evanghelici si credinciosii evanghelici nu ar trebui să fiarbă de mânie când slugarnicul Iohannis, omul lui Merkel si al epavelor de la conducerea Uniunii Europene faciliteaza violarea mintală a copiilor români prin asa zisa educatie sexuală de tip gender? Ce este educație sexuală de tip gender? Este perversiune satanică in mod direct. Ei vor să creeze niște monștrii ai iadului. Vidi articol.

Sursa: https://ioan8.wordpress.com/2021/02/03/ajutati-ortodoxia-ne-ajutam-pe-noi/

____________________________

Citiți și:

Rugați-vă pentru Părintele Alexandru și pomeniți-l pe micuțul Iustin! Mărturia unui credincios de la Biserica „Sfinții Constantin și Elena” din Suceava

Pagina de facebook cu Jean Calvin. 

EXCLUSIV. UPDATE: AMBELE FILMĂRI ale botezului de la Suceava demonstrează că micuțul decedat NU S-A ÎNECAT din cauza preotului. ActiveNews prezintă filmul evenimentului și posibilele cauze ale morții pruncului botezat

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.