Joe Biden și demagogia – Minciuna grosolană cu Masca

După ce a semnat ordinul executiv că toată lumea e obligată să poarte masca în interiorul instituțiilor statului, președintele Joe Biden l-a încălcat, în aceeași zi! De ce? Pentru că asta se practică în mod curent – nepurtarea măștii, pentru că toții decidenții ȘTIU că botnița e pentru popor, pentru prostime, nu pentru ei, privilegiații!

US President Joe Biden and First Lady Jill Biden wave as they arrive at the White House in Washington, DC, on January 20, 2021.,Image: 584972597, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Însă, și când e pozat singur dar oficial, pentru demagogie, în timp ce lucrează la biroul oval din Washington, D.C. se află fără rost cu masca pe figură. E pe viceversa, precum cerința political correct. Așa a procedat și Iohannis, în repetate rânduri și mai toți demagogii înălțați în instituții, în timp ce oamenii simpli și de bun simț se poartă natural.

 Antropolog Jacques Pollini Motivele simple și clare pentru care nu mă voi vaccina

Asta implementează ei, decidenții, în cele din urmă, minciuna și demagogia, pe care le-au ridicat la rang de lege.

Alte surse spun că Biden a fost criticat din prima zi. Nu trebuie criticat, ci să i să ceară să respecte adevărul, nu să pună botniță poporului și să îmbolnăvească elevii și studenții cu masca pe figură pentru că “așa vrea mușchii mei”. Degradant și rușinos până unde poate coborî demnitatea umană când stă cocoțat în poziții pentru care n-au demnitatea umană necesară (aproape la fel ca regula artificială când trebuie să scrii cu â sau cu î, neproductivă, nenecesară; sau trecerea de la a numi etnia romi,și nu țigani, neproductivă, creind mai mult decât o simplă și nevinovată confuzie). Așa e și în UE și în parlamente și în partide, stări grotești care de care mai absurde prin aberațiile emise, legiferate …!

Vidi sursa aici: https://www.mediafax.ro/politic/probleme-in-prima-zi-de-mandat-pentru-joe-biden-presedintele-a-fost-criticat-pentru-ca-a-incalcat-un-ordin-executiv-pe-care-l-aprobase-cu-cateva-ore-inainte-19877425

_____________________

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.